Графа, Вяра Панталеева и Мона ще направят истински "Празник на детските усмивки" на 1-ви юни!

1-ви юни, Парк "Заимов", от 11ч.
 
Когато си дете, всеки ден е празник! Но на 1 юни, празникът се превръща в истински щур купон! Радио FM+ и Столична Община-Район "Оборище" ви канят на детски купон по случай Международния ден на детето! 
 
Елате в събота, на 1 юни, от 11 часа, в парк "Заимов" за нашия традиционен "Празник на детските усмивки"! Доведете децата, приятелите си и домашните любимци, за да се забавляваме заедно с Радио FM+ и Столична Община-Район "Оборище"! Музикални гости ще бъдат Вяра Панталеева, Mona и със специалното участие на Влади Ампов-Графа. Денят на детето ще се превърне в истинско пролетно парти в парка, на което ще се забавляват както децата, така и техните родители! 
 
 
Прекрасната Вяра Панталеева ще открие празника с премиера на своята нова песен "През 100 земи" - приказен разказ, приличащ на сън, за личностното пътешествие, в което търсейки някого или нещо, откриваме себе си. Вяра ще ни накара да повярваме истински в доброто и с други свои песни: "Усмихни се" и "Вярвам"!
 
Публиката на нашия празничен концерт ще има шанс да се запознае с изгряващата звезда на талантливата Mona. Тя  е само на 19 години, но има опит на сцената от повече от десетилетие. Израства с български фолклор и учи народно пеене, а талантът ѝ носи златен бутон в "България търси талант". В музиката си тя съчетава модерен поп с български фолклорни мотиви и народно пеене. Ще чуем нейния хит "Счупено сърце" - песен, която прекарва два месеца в еърплей класацията на България.  
 
Специален музикален гост на събитието ще бъде любимата българска звезда на феновете от всички поколения - Влади Ампов-Графа. Съвсем наскоро той направи премиера на новото си парче "Burnout" и веднага спечели вниманието на меломаните. "Хич не е добре, а е толкова добре" е най-често повтаряната фраза в новата песен на Графа "Burnout". Тя е изненадваща смесица от поп, кънтри и блус, с джази намигване. След толкова много години на сцена, Графа отново излиза извън зоната си на комфорт и прави смели стъпки напред, като експериментира на нови музикални хоризонти. 
 
В празничната програма очаквайте: страхотно шоу на цирковото изкуство, представено от нашите приятели от "Мини Арт Фест" - единственият международен фестивал в България за съвременен и социален цирк, който се провежда в София вече цяло десетилетие. Фестивалът е платформа за гастрол на нашумели международни циркови спектакли и дългогодишен дом на най-добрите родни артисти на модерния цирков пърформанс. 
 
На сцената ще видим Хуансо - Хуан Круз от Аржентина от Аржентина- треньор по циркови изкуства. Той ще ви накара да да погледнете живота от нова гледна точка. Ето и какво сподели самият Хуан Круз: "Циркът е изкуство, от което трябва да се оставим да бъдем очаровани, с отворена душа, за да може въображението да лети свободно.Научих, че не можеш да направиш нищо грешно, когато правиш цирк, ти просто правиш нещо различно, което е ново и красиво в същото време. В моите класове ще имате възможност да опитате различни циркови дисциплини в една и съща зала. Да раздвижите тялото си, правейки акробатика, да упражнявате симетрия чрез жонглиране, балансиране върху слаклайн или Rola-Bоla и безкрайни други комбинации. Ако сте стигнали дотук, това е защото въображението ви иска да се освободи!"
 
 
Очакват ви изпълнения от малки и големи деца във всички сфери на изкуствата и спорта! Грациозните малки момиченца от клуб по художествена гимнастика "Емджой", пъргавите дечица от "Мини Хороводец", изпълненията на децата от "Усмихнати ноти", както и страхотните изпълнители от танцова формация "Финес".
 
Ще бъде много весело, с подаръци и игри за всички деца! Вземете и ролерите за едно мини състезание - спортен клуб "Екстрийм скейт" ще проведе Ролерфест със забавни състезателни игри на ролери и ролкови кънки. Запишете се за участие и елате да се забавляваме на колелца! Ползването на протектори е задължително!
 
Очакват ви много игри и изненади, награди от кексчета "Боровец", Bioderma, вкусни награди от "Фортуна", 200 бр. книжки и пасти за зъбки, любезно предоставени от Bilka, вода "Айсберг" и студен чай от "Party Drinks", и много други. Бъдете с нас и нашите страхотни водещи - Евелина Павлова и Калин Кирилов.  
 
Очаквайте и нашия специален гост на празника: игривият приятел Мънки, малката маймунка - винаги готов за приключения! А вие готови ли сте за приключения? Опитайте кексче "Боровец" с три неповторими вкуса: ванилия, какао и банан - сладко подкрепление за всяко приключение!
 
''Празник на детските усмивки'' се осъществява с подкрепата на: Столична Община-Район ''Оборище'', Дентални клиники ЕО Дент, "Ден и нощ" ООД и завод за безалкохолни напитки "Party Drinks".
 
 
ЕО Дент са верига дентални клиники, които предлагат комплексна диагностика и лечение на най-съвременно равнище. Имплантология, естетика (фасети, циркониеви конструкции, избелване със ZOOM2!), лечение с лазер, 3D диагностика, лечение под наркоза, HELBO терапия, детска дентална медицина, ортодонтия, ултразвукова диагностика, CAD-CAM – технологии, микроскопи и др. Висококвалифициран екип, модерно оборудване и смели интериорни решения дават вашето спокойствие и сигурност в ЕО Дент. Може просто да заспите (лечение под седация) и да решите своите проблеми със зъбите, като преобразите своята усмивка. ЕО Дент разполага със специализирана детска дентална клиника за лечение на деца и тийнейджъри и клиника за лечение на деца със специфични потребности (аутизъм, ДЦП и др.). За повече информаиця, разгледайте сайта eo-dent.com.
 
"Ден и Нощ" ООД e българска фирма с над 26 години история, която продължава да се развива технологично и успешно да внедрява най-модерните иновативни индустриални решения. "Ден и Нощ" е един от най-големите производители на вафли в България. Предлагат широк асортимент от сладкарски изделия – любими на малки и големи – вафли, бисквити и кексчета под марките "Боровец", "Day&Night", "Yuppie" и "Yolli", разработени според най-строгите норми за качествени и чисти храни на световните пазари.
 
Завод за безалкохолни напитки "Party Drinks" е производител на трапезна вода "Айсберг", газирани, негазирани напитки и студен чай под марката "Party Drinks". С над 30 години история, през които градят доверие и създават все повече доволни клиенти.
 
Учебен център "Бизи" 
"Бизи" е образователно семейство, в което децата от яслата и детската градина, нашето "Бизи Ленд", до края на своето образование се учат на любов към знанието и са подкрепяни на всеки етап от своето развитие да растат като самостоятелни, уверени и щастливи хора. От тази есен отваря врати и Частно начално езиково училище "Бизи" с прием за предучилищните групи и първи клас. Нашето училище е академично, класическо, което развива математически, езиков, научен, социален потенциал у децата като използва техния уникален талант в спокойна и творческа среда. В "Бизи" създаваме общност от семейство, приятели и съмишленици за цял живот. Намерете ни на busy-school.com, busy-land.com или на busy-bg.com.
 
 

Свързани новини

Децата на София празнуваха с Радио FM+!

03.06.2024

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023