Mощни ръгбисти застават срещу Графа в новото му видео към "Burnout"

Влади Ампов-Графа пусна новото си парче "Burnout" преди броени часове и веднага спечели вниманието на меломаните. 
 
Приятна, самоиронична, лежерна и закачлива - така може да се определи песента, в която специално участие имат Живко Петров, Йордан Жечев и ръгби отбор "Балкански котки" от Берковица, пише actualno.com. Именно с ръгбистите от "Балкански котки" започва видеото на Графа. "Графа - имаш ли балада?" питат внушителните спортисти, а след това тръгват заплашително към певеца, чиято физиономия е красноречива - загазил го е! 
 
 
Приятният ироничен текст ни пренася през популярното напоследък състояние на "бърнаут" - стрес, умора, малко сън и постоянно усещане, че работата просто никога няма да свърши. Но пък май така е по-добре. Мнозина познават това неприятно чувство на "прегаряне", а какво да говорим за музикантите, които работят постоянно. Така че Графа съвсем уместно пее "Малко съм спал, но много съм видял. Кажи-речи, и тук и там, почти навсякъде съм пял.".
 
Действието на клипа се развива основно в стария софийски квартал "Кюлуците", където Графа ни среща с различни занаятчии и емблематични заведения. "Burnout" спокойно може да се приеме и като любовна песен към София, която никога не спи. Музиката и аранжиментът на "Burnout" са дело на Графа, а текстът е на Графа и Йордан Жечев. Режисьор на клипа е Свилен Славов, оператор е Виктор Добрев.

Свързани новини

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

09.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023

Ново видео от Графа

19.10.2023

Звездата смая десетките хиляди фенове

02.10.2023