Децата на София празнуваха на традиционния за Радио FM+ "Празник на детските усмивки"

За 8-ма поредна година парк "Заимов" е нашето любимо пространство за летни партита и щастливи емоции!
 
И тази година "Празник на детските усмивки" се осъществи с уникалните ни партньори от Столична Община-Район "Оборище". Старт на празника дадоха любимите радиоводещи Евелина Павлова и Калин Кирилов, приветствие отправи и зам.кмета на Район "Оборище", г-н Арсени Вълчинов.
 
  
Първа на сцената се качи младата и талантлива Савина Пламенова, която ни представи две свои песни: "Пеперуга" и "Лазаре".  
 
 
Любимата българска звезда Поли Генова зарадва феновете си с нова песен –  "Недей да правиш така". Песента е на български език, вдъхновена от носталгията по златните години на MTV. Нейни автори са Щерион Пилидов и Елена Сиракова, а видеото към сингъла е режисирано от Вито Бонев. Сингълът ще бъде част от новия албум на талантливата певица, с който се очаква да зарадва феновете в края на годината. Поли не пропусна да ни зарадва и с безапелациония си хит "Last Night" и закачливата "Na, na", а след това не пропусна да се снима със своите малки фенове за спомен.
 
 
Възхитителни бяха и грациозните гимнастички от клуб по художествена гимнастика "Локомотив" с президент и старши-треньор Катрин Велкова. Мисията на клуба е да развиват интереса на момиченцата към художествената гимнастика, да изградят самочувствие чрез здрави тяло и ум, да им създават положителни навици през целия им живот. 
 
 
Като на весело детско влакче в лунапарк на сцената се изредиха десетки деца от различни възрасти, които представиха най-различни стилове и костюми: "Усмихнати Ноти", Вокална група "Сребърни звънчета" към 128 СУ, Група "Мини Хороводец", малките балеринки от Балет "Синтез", формация към Читалище "Алеко Константинов".
 
 
Празникът закриха тържествено Клуб по спортни танци "Финес". Клубът е създаден през 2006 и през всичките тези години завоюва множество престижни места в различни национални и международни танцови формати. През месец май тази година, в Загреб, на световно първенство International dance open, те заслужено спечелиха пет златни медала в различните категории.  
 
Специални благодарности на генералния ни спонсор Bonduelle! Марката, което се грижи децата да растат здрави и силни. Bonduelle не се страхува от предизвикателства! Тяхната мисия е да превърнат вкусната растителна храна в устойчив начин на живот и да помогнат на децата да опознаят света на зеленчуците. 
 
Благодарим и на нашите партньори от Столична Община - Район "Оборище", на Дентални клиники ЕО Дент, които 21 години даряват усмивки, както и на нашите приятели и партньори, които предоставиха подаръци за всички участници на сцената: Училища ЕВРОПА, които с празнуват 30 годишен юбилей, THE GREEN BEAR - марка, която залага на билкови миксове от България с висок контрол на качеството. Благодарим и на "Бочко", които вече 30 години споделят с родителите посрещането на бебето и всеотдайната грижа за неговото порастване.  
 
Радио FM+ е първoто радио, наложило визията за модерно и професионално радио звучене в България, марка поставила основите на частния радио бизнес у нас през 1992. FM+ е име-легенда, с много награди, доказващи силата и имиджа на медията, школа за качествени и интелигентни радиоводещи, а в ефира на FM+ звучи "Винаги най-добрата музика".

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023

Нов проект на БФА

25.01.2023