Заповядайте на 1-ви юни - Празник на детските усмивки с Радио FM+!

И тази година Радио FM+ и Столична Община - Район "Оборище" ще подарят на децата на София "Празник на детските усмивки".
 
На 1-ви юни, в Парк "Заимов", от 17ч.
 
Денят на детето ще се превърне в истинско пролетно парти на открито, на което ще се забавляват както децата, така и техните родители! 
 
Доведете децата, приятелите си и домашните любимци, за да се забавляваме заедно с великолепните купонджии от Оги-23, които ще представят чисто новата си песен "Диско треска", невероятно талантливата Виктория Георгиева и прелестната Дара Екимова.
 
 
Очакват ви много игри с награди, уникална клоунада с шоу посветено на илюзиите, театър за зъбките от Ео Дент, изпълнения на грациозните момичета от клуб по художествена гимнастика "Локомотив", с президент и старши-треньор Катрин Велкова. Ще чуем и малката Ивайла Мацина, от класа на Камелия Тодорова, която ще ни изпее "Динамит".
 
Очакват ви и страхотните деца от танцова формация "Финес" и грандиозното танцово торнадо на фолклорния състав към 144 средно училище.
 
Ще бъде много весело, с подаръци и игри за всички деца! Вземете и ролерите за едно минисъстезание. На алеята с розите, Спортен клуб "Екстрийм скейт"ще проведе Ролерфест със забавни състезателни игри на ролери и ролкови кънки. Запишете се за участие и елате да се забавляваме на колелца! Ползването на протектори е задължително!
 
Освен игри и награди, ще има и томбола, в която ще изтеглим някой от посетителите. Наградите са осигурени от Chipolino - 2 бр. велосипеди и 3 бр. скутери!
 
Бъдете с нас и нашите страхотни водещи - Калин Кирилов от Радио FM+ и нашия гост-водещ от Радио Fresh! - Теодор Койчинов!
 
"Празник на детските усмивки" се осъществява с подкрепата на: 
Столична Община - Район "Оборище", Nobel Фарма, Детски сокчета Мики, Chipolino, C Vit от Team Pro, CCC магазин за обувки, Дентални клиники ЕО Дент и Bonduelle.
Здравето е ценно! Ежедневно, всички ние посвещаваме нашите усилия и стремеж в името на здравето. Всяка стъпка предприета от Nobel, създава полза както за здравеопазването в 20 страни, така и за света.
Дентални клиники ЕО Дент – 20 години даряваме усмивки. Рожденикът ЕО Дент е подготвил за децата много изненади на празника.
 
MIKI нектар с четири нови вкуса: горски плодове, зелена ябълка, ягода и банан, портокал. Натурални сокчета без консерванти и изкусвени подсладители. Отличен избор за вашето дете. 
C Vit Natural - от плодовете на шипка в комбинация с прополис; мощен натурален имуностимулант в течна форма и в удобна за пиене ампула с капаче.
Chipolino e eдна от марките, ползващи се с най-голямо доверие в грижата за бебета и малки деца. Компанията стартира като семеен бизнес в края на 90те години, но непрекъснатата работа и стремежа да направи нещо повече от това да продава стоки за деца, като създаде емоционална стойности доверие за родителите, довеждат до нейния международен прогрес. Мисията на бранда да улесни родителите, предлагайки продукти, които обединяват качество, комфорт и дизайн, го направи част от хиляди семейства и любима марка на няколко поколения. 
Още по-вкусно с мини Bonduelle - перфектната пропорция за една порция! Любимата сладка царевица, заедно с 3 суперхрани: киноа, нахут и черен боб стават част от иновативна продуктова линия - новата гама мини консерви Bonduelle, които са предварително приготвени на пара и готови за употреба.
 
 
CCC е символ на най-модерните обувки, най-стилните чанти, функционални раници и аксесоари с вкус. На едно място, специално за вас, най-горещите тенденции от света на модата и най-новите вдъхновения направо от модните подиуми и градските улици! Магазините са доминирани от марки за истински стилни ентусиасти: Gino Rossi, Lasocki, Jenny Fairy, Sprandi, DeeZee, Badura, Quazi, Rage Age, Simple, Togoshi и Americanos. В CCC клиентите ще намерят и култови спортни марки като adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse и Skechers. А за най-малките имаме обувки и аксесоари с герои от филми на Disney! Вижте в магазини ССС и на ccc.eu.

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023