"Фреш Радио Груп" с награда от SOS Детски селища България "Едно семейство"

На 19 май в галерия "nOva art" се състоя официалната церемония по връчването на годишните награди за корпоративни партньори на Сдружение SOS Детски селища България.
 
 
Водещ  на церемонията беше Калин Кирилов, любим глас от ефира на Radio FM+. Той раздаде своя магнетизъм и чувство за хумор на публиката до такава степен, че нищо чудно догодина да получи награда в чисто нова категория " Любим водещ".
 
 
Старт на шестото поредно събитието за отличаване на най-дългогодишните и значими партньори на организацията даде артистичният Мариян (от Малък семеен дом "Чардафон", Габрово), който изпълни две пиеси за класическа китара: "Любовен романс" от Висенте Гомес и "Вечери във Венеция" от Ф. Минисети. Сред гостите бяха наши корпоративни и медийни партньори, както и SOS-приемното семейство на Ирена и Стефан Василкьови от Перник, SOS-приемните семейство на Мария и на Катя от София и Виктория, отраснала в SOS грижа, която днес е абитуриент.  
 
 
Наградените бяха в няколко категории – две специални награди, значими изгряващи корпоративни партньори, значими дългогодишни корпоративни партньори и не на последно място значими медийни партньори за 2021.
 
Част от наградите в тази категория връчи Виктория Ковачева, която тази година завърши 12 клас. На 24 май ѝ предстои абитуриентски бал. Останалата част от наградите в категорията връчиха г-жа Анелия Димитрова - Зам. Председател на Управителния съвет на Сдружение SOS Детски селища България и г-н Иван Христофоров - Директор Програма SOS Детско селище Велико Търново-Габрово-Трявна.
 
 
Приз за най-значим медиен партньор за 2021 получиха България Он Еър и "Фреш Радио Груп". Наградите връчи Валерия Георгиева, национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.
 
 
"Фреш Радио Груп" менажира четири от най-силните музикални радиостанции на пазара в България. Програмното съдържание на Радио Fresh!, Радио FM+, Z-Rock и Melody се отличава с изключителен професионализъм в музикалната селекция и прецизно поднасяне на информацията от новинарския екип и водещите. Медийната група развива едни от най-силните социални мрежи, дигитални канали и уеб платформи.
 
2022 е щастливо белязана от две важни събития за екипа на радиогрупата. През февруари стана факт първият RADIOCAST в България. Уникалната платформа излъчва висококачествено аудио- и видеосъдържание, събрано в актуални теми и пречупено през нестандартния поглед на водещите в RADIOCAST. А през октомври Радио FM+ ще празнува своя 30-годишен юбилей! 

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023