Празник на детските усмивки на Радио FM+: Слънце, синьо небе и силни емоции с много музика, игри и награди за децата

Радио FM+ и Столична Община - Район "Оборище" зарадваха отново децата на София на 1 юни с Празник на детските усмивки. 
 
Цели два часа децата и техните родители се забавляваха с игри, спортни танци, художествена гимнастика и изненади. Дентални клиники Ео Дент представиха Театър за зъбките, а Nobel Фарма, Бондюел, Chipolino, C Vit от Team Pro и CCC магазини ни изненадаха с интересни игри, викторини и много подаръци!
 
 
Имахме и специални гости на детското парти на открито в парк "Заимов"!
 
Първа на сцената се качи великолепната Дара Екимова, която даде старт на събитието с две песни - "Последен дъх" и " Бягай". Тя си спомни за своето детство и отправи специални и мили пожелания към децата  в публиката.
 
 
На сцената се качиха и нашите любимци от Оgi-23, които ни изненадаха с акустично изпълнение на култовото "Дневен ред" и парчето "Да сме там". Феновете им в публиката знаеха наизуст текстовете и пееха заедно с тях!
 
 
Чухме наживо и невероятно талантливата Виктория Георгиева, която изпълни "Dance Monkey" и "Ugly Cry". В първото си изпълнение крехката и нежна Виктория буквално изчезна от сцената, на която беше плътно заобиколена от свои фенове-деца от всички възрасти!
 
 
 
Насладихме се и на грациозните малки и сладки гимнастички от клуб по художествена гимнастика "Локомотив" с президент и старши-треньор Катрин Велкова. Мисията на клуба е да развива интереса на момиченцата към художествената гимнастика, да изгради самочувствие чрез здрави тяло и ум, да им създава положителни навици през целия им живот.
 
 
Нашите помощници - трите принцеси от "Парти Флоресита", бяха феите на наградите по време на празника. Именно те раздаваха билетчета за голямата томбола, от която бяха спечелени 45 награди: колела, скутери, тротинетки и топки.
 
 
Децата, които присъстваха на нашия празник, имаха уникален шанс да бъдат на урок по рисуване със самия Иван Яхнаджиев! В края на детския празник те излязоха на сцената и показаха своите невероятни рисунки, пълни с цветове, свежест и оптимизъм.
 
 
На алеята с розите в парка Спортен клуб "Екстрем скейт" проведе Ролерфест със забавни състезателни игри на ролери и ролкови кънки в 3 възрастови групи. Победителите в състезанията бяха наградени с купи, медали и предметни награди.
 
 
Разгледай и останалите снимки в галерията ни!
 
Благодарим на нашите партньори от Столична Община - Район "Оборище", че вече за 8-ма поредна година правим съвместно нашия "Празник на детските усмивки" и радваме децата на София.
 
Радио FM+ сърдечно благодари на своите партньори: Nobel Фарма, Бондюел, Детски сокчета Мики, Chipolino, C Vit от Team Pro, CCC магазин за обувки и Дентални клиники ЕО Дент, които 20 години даряват усмивки.
 
Благодарим и на нашите приятели Дара Екимова, Оgi-23, Виктория Георгиева и Party Floresita, които превърнаха празника в истински купон!

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023