Музикална разходка в миналото с "Родени през 90-те" за рождения ден на FM+

Първото музикално радио у нас - Радио FM+, ще празнува своя 30-ти рожден ден цели 4 страхотни седмици! 
 
Празничното настроение ще бъде поддържано от поредица активности, както в ефира, така и извън него. Интересни личности ще гостуват в блока на Евелина Павлова, която като водещ е част от екипа на Радио FM+ от самото му създаване. 
 
Евелина Павлова и Тони Георгиев... преди време :-)
 
Ще обърнем поглед специално към музиката и лицата от 90-те години с рубриката "Родени през 90-те" - емоционална препратка към времето, когато проходихме като радио. "Родени през 90-те" е време, в което стартираха различни емблематични формати и творци. Една специална епоха от личности, проекти и запомнящи се партита. 
 
Декадата на 90-те е време, което помним и до днес. "Секс, наркотици и рокендрол", Дони, Ивайло Христов и Коцето-Калки на една сцена. "Родени през 90-те" е препратка и към общността на Metropolis и техните легендарни партитата. "Родени през 90-те" ще ни подсети и за Телевизия ММ - катализатор за музикални идеи и раждането на нови имена. Ще се сетим веднага и за култовата поредица "Улицата" на Теди Москов.
 
"Родени през 90-те" са още и още идеи, и вечни музикални парчета. Очаква ви поредица от интервюта с лица от тази специална декада, посветени на рождения ден на Радио FM+: първото частно радио, което също се роди през 90-те - в 17:16 ч., на 15 октомври 1992 с песента "Radio Ga Ga" на Queen. 
 
Кампанията "Родени през 90-те" се реализира с любезната подкрепа на нашите приятели от Inter Ceramic.
 
Inter Ceramic е семейна българска фирма, която се занимава с производство, асемблиране и дизайн на артикули за обзавеждане на баня, кухня и спа-градински зони. Компанията е разположена на над 15 000 кв.м площ и продължава да развива своите продукти и продуктови линии ежедневно, според търсенето и нуждите на потребителите. 
 
Днес Inter Ceramic е една от водещите компании в България, като предлага най-голямо разнообразие в тази сфера на продукти, които могат да се намерят за продажба само чрез търговската мрежа в страната и видят експоциите им на място само в специализираната им Галерия в гр. София.  Компанията се стреми към постоянно развитие за своите продукти и линии и полага ежедневни грижи за асортимента. 
 
Днес марката Inter Ceramic олицетворяват съвършенството до последния детайл. Благодарение на внедрените иновативни производствени процеси, продуктите на фирмата са произведени в съответствие със строги екологични критерии. Функционалността, финесът, ефективността и лекотата са ясно изразени  при използването на всеки продукт, независимо дали става дума за баня и уелнес, изискана кухня или spa продукти.   
 
Благодарение на устойчивата концепция, принципи и коректност от изграждането на фирмата Inter Ceramic се оформя, като лидер в бранша.
Радио FM+ е първият бранд, наложил визията за модерно и професионално радио звучене в България; марка, поставила основите на частния радиобизнес у нас. FM+ е име-легенда, с много награди, доказващи силата и имиджа на медията, школа за качествени и интелигентни радиоводещи.
 
Радио FM+ е многократно награждавано за свои промоции и кампании в полза на обществото: два пъти е Радио на годината, печелило е наградата "Сирак Скитник" на БНР, както и други национални и международни награди. В ефира на FM+ звучи стилна селекция от поп, соул, поп-рок и R&B - музика от 90-те години до днес.
 
Честит 30-ти рожден ден, Радио FM+!

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023