През 2022 FM+ празнува с юбилейно лого и слоган "30 години Радио FM+! Раздаваме музика!"

Радио FM+ е първoто радио, наложило визията за модерно и професионално радио звучене в България, марка поставила основите на частния радио бизнес у нас през 1992. FM+ е име-легенда, с много награди, доказващи силата и имиджа на медията, школа за качествени и интелигентни радиоводещи. В ефира на FM+ звучи "Винаги най-добрата музика!"
 
Стартът на празничния ефир дава музикалната селекция "30 години Радио FM+ и 30-те най-слушани песни в ефир"!  
 
Първата песен, прозвучала в ефира на Радио FM+ на 15.10.1992, е "Radio Ga Ga" на легендарните Queen. Започнахме с "Най-добрата музика от 60-те години до днес" и продължаваме днес с "Винаги най-добрата музика!" 
 
Тони и Калина - абсолютно иконичен и неповторим сутрешен дует
 
Музикалната селекция от 30 песни, представена от емблематичния дует на Евелина Павлова с Тони Георгиев (на снимката преди [не]известен брой години :-)), е на 17-ти октомври, между 8 сутринта и 12 на обяд (с повторения в петък, 21 октомври, от 17ч. и неделя от 12ч.). Те ще разходят слушателите през годините със своите музикалните спомени и ефирни истории. Ще съберем 30 години в 30 култови песни, за да разберем кои бяха знаковите световни хитове, които белязаха всяка една от тези ефирни години.
 
 
Освен празничен ефир, екипът на радиото е подготвил още изненади! София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Русе, Стара Загора ще станат част от празничния дух на Радио FM+! Билборди със специалното юбилейно лого за 30-я рожден ден ще украсят шестте града.
 
Съвсем скоро брандиран Радио FM+ микробус ще обиколи всички тези големи градове и ще подканя: "Снимай ме! Участвай в играта на Радио FM+ и спечели награда!". Водещите ще ви държат нащрек относно местоположението на микробуса, който трябва да снимате и изпратите снимката със своето име и телефон на имейл 30@fmplus.net. Защото ние празнуваме рожден ден, но подаръците са много и са все за вас!
 
В радиокампанията "30 години Радио FM+! Раздаваме музика!", радиоводещите наистина ще раздават музика на своите слушатели. Всеки ден ще се тегли жребий за награди, предоставени от Bosch Car Service, Оптики Grand Optics & Joy Opticsи Slushalki.net. В петък ще се тегли и голямата седмична награда за истински музикални ценители: Bluetooth грамофон "MUSE" - Vintage Collection, съвместим с лаптоп, таблет или смарт телефон. 
 
Ива Дойчинова, новинарката Ралица Ковачева и Косьо Тилев
 
Очаква ви пълен с емоции ефир, зареден с много спомени от водещите на фона на "Винаги най-добрата музика". Евелина Павлова започва в Радио FM+ едва на 19 години и има шанса да се учи от най-добрите: Петър Пунчев, Константин Тилев, Георги Кушвалиев. Най-новото полълнение в ефира - Калин Кирилов пък споделя, че неговата мотивация да работи във FM+ е любов - точно както се казва неговата малка дъщеря. Калина Стефанова акцентира на важната роля на медията с кампаниите в полза на обществото, каквато е "Убий скоростта, спаси дете!" А за Тони Георгиев, който също е в радиото от първите му години, всеки ефир е като за първи и последен - единствен. Затова и с усмивка споделя, че няма спомен за своя първи ефир.
 
Тони и Сашо като сутрешния дует Kofein
 
Ще си спомним за началото, когато стартирахме и  в контекста на рубриката "Родени през 90-те" - емоционална препратка към времето, когато проходихме като радио. "Родени през 90-те" е време, в което стартираха различни емблематични формати и творци. Една специална епоха от идеи, проекти и запомнящи се партита. Ще гостуват интересни личности от това време в блока на Евелина Павлова, където ще обърнем специален поглед към музиката и лицата от 90-те години, декадата която помним и до днес.
 
 
"Родени през 90-те" се реализира с любезната подкрепа на нашите приятели от една от водещите компании в България - Inter Ceramic, семейна българска фирма, която се занимава с производство, асамблиране и дизайн на артикули за обзавеждане на баня, кухня и спа-градински зони. Inter Ceramic олицетворява съвършенството до последния детайл. Благодарение на внедрените иновативни производствени процеси, продуктите на фирмата са произведени в съответствие със строги екологични критерии. Функционалността, финесът, ефективността и лекотата са ясно изразени при използването на всеки продукт, независимо дали става дума за баня и уелнес, изискана кухня или spa продукти. Благодарение на устойчивата концепция, принципи и коректност от изграждането на фирмата Inter Ceramic се оформя като лидер в бранша.
Оптики Grand Optics & Joy Optics са най-голямата верига за очила в България. Огромното разнообразие на продукти и услуги, високотехнологичната апаратурата и опитните служители превръщат оптиките в любима марка на българите. Тази година Оптики Grand Optics & Joy Optics празнуват юбилей – 20 години. По повод своя празник до края на м. октомври във всички обекти на Оптики Grand Optics & Joy Optics ви очакват неустоими предложения - два броя очила на цената на един! Вижте повече на grandoptics-bg.com и joyoptics.bg.
Радио FM+ започва излъчване в София в 17:16 часа на 15 октомври 1992 с песента "Radio Ga Ga" на Queen. То е първото частно радио в България, създадено от Петър Пунчев, Константин Тилев, Кирил Калев и Бойчо Автов. Получава първата лицензия за частно радио в България и започва излъчване на 15 октомври в ефира на София. През годините се разраства до национална радиомрежа и в момента достига до над 16 града на страната.
 
Радио FM+ е първият бранд, наложил визията за модерно и професионално радио звучене в България - марка, поставила основите на частния радиобизнес у нас. Радио FM+ е име-легенда, с много награди, доказващи силата и имиджа на бранда. Доказана школа за качествени и интелигентни радиоводещи - Ива Дойчинова, Георги Кушвалиев, Калина Стефанова, Евелина Павлова са само малка част от водещите, минали през ефира на радиото.
 
Радио FM+ е многократно награждавано за свои промоции и кампании в полза на обществото: два пъти (2003 и 2005) е Радио на годината, печелило е и наградата "Сирак Скитник" на БНР. В ефира на FM+, чийто формат е Modern АC, звучи стилна селекция от поп, соул, поп-рок и R&B музика от 90-те години до днес.
 
Националната верига покрива градовете София - 94.9MHz; Варна - 94.6MHz; Пловдив - 89.1 MHz; Русе - 94.4MHz; Велико Търново - 100.3MHz; Стара Загора - 90.3MHz; Сливен - 94.2MHz; Свиленград - 97.6MHz; Благоевград - 99.9MHz;
 
Радио FM+ - Винаги най-добрата музика!

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023