Кампании

19.09.202217:23

Радио FM+, Столична Община и Център за градска мобилност откриха...

Традиционната кампания в полза на обществото "Убий скоростта, спаси дете" на Радио FM+ стартира тази година на 16-ти септември, рамо до рамо с Европейската седмица на мобилността.   През последните над 16 години "Убий скоростта, спаси дете" на Радио FM+ се превърна в обществено значима социална кампания, символ на... прочети още »
29.08.202207:17

Започна ежегодната кампания на Радио FM+ "Убий скоростта,...

Нито една спестена секунда на пътя не може да се сравни с живота на едно дете!   В края на месец август Радио FM+ дава старт на традиционната си кампания "Убий скоростта, спаси дете".    По време на най-активния за пътуване период и наближаването на първия учебен ден, медията инициира поредица от събития, с... прочети още »
23.09.202117:23

Екатерина Стратиева: "Немислимо е заради небрежност и...

"Кампанията "Убий скоростта, спаси дете" е една доста силна кампания с много добро послание." Това каза трикратният европейски рали шампион Екатерина Стратиева, която гостува на Евелина Павлова.    Екатерина е лице на кампанията на Bosch Car Service за превантивна подготовка на автомобила и намаляване на... прочети още »
10.09.202110:00

Започна ежегодната кампания на Радио FM+ "Убий скоростта,...

Нито една спестена секунда на пътя не може да се сравни с живота на едно дете!   Това е мотото, с което Радио FM+ апелира и насочва вниманието на цялото общество към един сериозен факт: много от жертвите на пътя са деца. През всичкитe над 15 години, откакто съществува кампанията "Убий скоростта, спаси дете", тя е активно... прочети още »
17.09.202017:48

Деца от 12 СУ "Цар Иван Асен ІІ" посветиха рисунки на...

Децата от 2 Б клас на 12 СУ "Цар Иван Асен ІІ" посветиха рисунки на "Убий скоростта, спаси дете" - вижте ги в галерията ни.    Децата са направили рисунките също и по повод 16 септември - ден без загинали на пътя! 12-то СУ е едно от многото училища около които сме боядисвали пешеходни пътеки в рамките на... прочети още »
17.09.202012:46

И през 2020 FM+ инициира кампанията "Убий скоростта, спаси...

И през 2020 година Радио FM+ инициира кампанията "Убий скоростта, спаси дете", която стартира за първи път през 2004!    Екипът на медията осъществява инициативата в осем български общини. Подкрепена от редица известни творци, изпълнители и артисти, "Убий скоростта, спаси дете" се превърна в обществено... прочети още »
31.08.202008:00

Започва кампанията на Радио FM+ "Убий скоростта, спаси...

В края на месец август Радио FM+ дава старт на традиционната си кампания "Убий скоростта, спаси дете".    По време на най-активния за пътуване период и наближаването на първия учебен ден, медията инициира поредица от събития, с ясна и конкретна цел: да насочи вниманието на шофьорите и обществото към застрашителния брой... прочети още »
27.08.201915:03

Стартира кампанията на Радио FM+ "Убий скоростта, спаси...

В края на месец август Радио FM+ дава старт на традиционната кампания "Убий скоростта, спаси дете".    По време на най-активния за пътуване период и наближаването на първия учебен ден, медията инициира поредица от събития, с ясна и конкретна цел: да насочи вниманието на шофьорите и обществото към застрашителния брой... прочети още »
05.12.201817:51

"Златно сърце" за социално отговорните организации от...

Двадесет и един благотворителни проекта и социални инициативи в общо 10 различни категории получиха официално признание в петото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност "Златно сърце" на списание и клуб Business Lady и списание Bulgaria Business Review. Церемонията се състоя вчера, 4... прочети още »
20.09.201815:38

Радио FM+ в Европейската седмица за мобилност (галерия)

Емблематичната кампания на Радио FM+ "Убий скоростта, спаси дете" беше акцент и в Европейската седмица за мобилност.    В присъствието на Изпълнителния директор на центъра за градска мобилност г-н Христиан Петров, екипът на медията се включи в предвидените активности. Мотото тази година е: "Комбинирай! Движи... прочети още »
18.09.201814:07

Екипът на Радио FM+ боядиса пешеходни пътеки в София

В присъствието на  г-жа Йорданка Фандъкова, екипът на Радио FM+ боядиса пешеходни пътеки в центъра на София.  Акцията, с подкрепата на "Оргахим", е част от традиционната кампания "Убий скоростта, спаси дете" и обхвана най-оживените места в София: пътеките на ул."Княз Александър Първи" и ул. Съборна /до... прочети още »