Кампании

02.08.201617:22

Стартира кампанията на Радио FM+ "Будител на годината"

Радио FM+ даде начало на традиционната си кампания "Будител на годината" за 2016. Емблематичната за медията инициатива цели да фокусира вниманието на обществото върху каузи и личности, направили нещо стойностно и значимо, със силно духовно послание и отзвук в медийното пространство.    В първото издание на кампанията,... прочети още »
27.05.201614:11

Елате на 1 юни - "Празник на детските усмивки" с Радио FM+!

Искате ли да превърнем 1-ви юни в истински щур купон? Да валят подаръци и изненади, а децата да не спират да се смеят? Радио FM+, в партньорство със Столична община, Район "Оборище", отново предлагат фантастично изживяване в най-усмихнатия ден в годината!   Елате в парк "Заимов" за нашия "Празник на детските... прочети още »
21.05.201609:14

Ето победителите в кампанията "Имаш ли дете?"

Кампанията "Имаш ли дете?" приключи вчера сутринта в студиото на "Ива от сутрин до обед". Рано сутринта в студиото се появи една голяма усмихната група, в която бяха Мариела и Вики от фондация "Майки за донорство", придружени от нотариус Нели Каракашева, донорът Биляна и двете пръстчета на късмета Емилия и... прочети още »
29.02.201608:00

Радио FM+ и фондация "Майки за донорството” питат: Имаш ли дете?

Това е една кампания за зрелите хора, който все още нямат или вече имат дете. Ще говорим за  здравната култура на обществото и отговорността към собственото ни тяло. За предизвикателствата на родителството и здравето на децата.   Два пъти месечно в предаването "Ива от сутрин до обед“ ще обсъждаме дилеми, ще дълбаем в... прочети още »
10.12.201511:40

Енчо Керязов подари наградата си за Будител на годината 2015 на...

Световноизвестният акробат-цирков артист Енчо Керязов изрази по изключително благороден начин благодарността си към Ямбол и неговата общественост. На специална церемония в обновения Безистен той връчи на кмета на града Георги Славов "Златен ключ" и дипломата към него, които артистът получи като отличие в класацията на Радио FM+ за... прочети още »
30.10.201520:30

Енчо Керязов е "Будител 2015" според слушателите на...

Слушателите на Радио FM+ избраха Енчо Керязов, една от най-големите звезди в световното цирково изкуство, за носител на титлата "Будител 2015".    Енчо спечели сърцата на слушателите и получи най-висок вот в гласуването, заради дейността на своята фондация, която подпомага талантливи деца. Основното мото на неговата... прочети още »
12.10.201508:00

Будител 2015 - кампания на Радио FM+, посветена на 1 ноември

И тази година Радио FM+ търси " Будител на годината” и иска да фокусира вниманието на своите слушатели върху  личности, направили през  изминалата година нещо стойностно  и значимо, със силно духовно послание и отзвук в медийното пространство. Националната кампания "Будител – 2015“ се провежда с... прочети още »
23.09.201501:00

Радио FM+ отново търси "Будител на годината”!

За втора поредна година Радио FM+ търси "Будител на годината”!   Кампанията цели да фокусира вниманието на своите слушатели върху личности, направили през изминалата година нещо стойностно и значимо, със силно духовно послание и отзвук в медийното пространство.   Радио FM+ постави основите на една традиционна... прочети още »
14.09.201520:35

Убий скоростта, спаси дете и... боядисай пешеходна пътека (галерия)

Малко преди първия учебен ден, Радио FM+ и партньорите  от "Оргахим" и Общинска Полиция направиха истински спектакъл около пешеходни пътеки на възлови места в София. Водещата Ива Дойчинова и целият екип на радиото боядисваха редом с професионалистите в бранша. Тази полезна акция стана в рамките на една емблематична кампания за... прочети още »
24.08.201508:00

Радио FM+ напомня на всички шофьори: “Убий скоростта, спаси дете”!

Нито една спестена секунда на пътя не струва колкото живота на едно дете!   За да ви напомни за това, Радио FM+ стартира традиционната за медията кампания "Убий скоростта, спаси дете". Инициативата има за цел да провокира общественото внимание към огромния брой пътни произшествия, чиито жертви са деца и да направи... прочети още »
02.06.201515:53

Радио FM+ подари на децата на София "Празник на детските...

И тази гoдина Радио FM+ подари на децата на София "Празник на детските усмивки", посветен на 1 юни!   Цели 3 часа продължи партито в парк "Заимов”, което беше истинско забавление както за децата, така и за техните родители. Дори и домашните любимци се изкушиха да се снимат пред рекламното пано на радио FM+,... прочети още »