Енчо Керязов е "Будител 2015" според слушателите на Радио FM+

Слушателите на Радио FM+ избраха Енчо Керязов, една от най-големите звезди в световното цирково изкуство, за носител на титлата "Будител 2015". 
 
Енчо спечели сърцата на слушателите и получи най-висок вот в гласуването, заради дейността на своята фондация, която подпомага талантливи деца. Основното мото на неговата организация е: "Благотворителността осмисля успеха!", а самият Керязов е воден от дълбокото си лично убеждение, че успелият човек трябва да върне на обществото онова, което е получил. (на снимката: Мирослав Боршош, който получи специален приз от Радио FM+, д-р Милен Врабевски, основател на Фондация "Българска памет" и олимпийският шампион Йордан Йовчев, който прие приза "Будител- 2015" от името на Енчео Керязов) 
 
Титлата "Будител” и плакета "Златен ключ” се връчи в навечерието на Деня на Будителите, на стилна церемония в книжен център "Перото” в НДК. Вижте резултата от финалното гласуване (кликнете на изображението, за да го видите в по-голям размер) и очаквайте още информация и снимки от церемонията. 
 

Свързани новини

Радио FM+ се присъединява към ABBRO

25.03.2020

Елена Розберг с рубрика по БНТ1

13.02.2020

Радио FM+ празнува рожден ден!

14.10.2019

Честит юбилей, Стефан Димитров!

28.05.2019

Пол Кийтън ще зарадва малките слушатели

21.05.2019

Коментари