Елате на 1 юни - "Празник на детските усмивки" с Радио FM+!

Искате ли да превърнем 1-ви юни в истински щур купон? Да валят подаръци и изненади, а децата да не спират да се смеят? Радио FM+, в партньорство със Столична община, Район "Оборище", отново предлагат фантастично изживяване в най-усмихнатия ден в годината!
 
Елате в парк "Заимов" за нашия "Празник на детските усмивки", за да се насладите на богата музикална програма, игри с подаръци, състезание с ролери, смях, веселие и забавление, а на финала и цирково шоу с уникални международни артисти от "Мини Арт Фест". Доведете децата, приятелите си и домашните любимци, за да празнуваме заедно! 
 
1 юни, сряда, 17ч., парк "Заимов"
 
В програмата ще се включат: Звездите на X Factоr - победителката Християна Лоизу, очарователната Михаела Маринова и предизвикателната Невена Пейкова; детска вокална група "Смехоранчета"; талантливите певци от "Мики Маус", детска танцова шоу група "Алиса", шампионите по американски футбол "Софийските мечки", както и необикновените изпълнители от "Мини Арт Фест".
 
 
Водещи на събитието са любимите гласове от ефира на Радио FM+ - Ива Дойчинова, Калина Стефанова, Евелина Павлова и Мартен Роберто.
 
Ще бъде весело, с подаръци и игри за всички деца, защото това е "Празник на детските усмивки!"
 
Радио FM+ и Столична община, Район "Оборище" ви очакват на 1 юни в парк "Заимов" - паркът на ГОЛЕМИТЕ купони!
 
 
     
 
 

Свързани новини

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023

Празник на детските усмивки с FM+!

25.05.2022

Празник на детските усмивки 2017

02.06.2017

Празник на детските усмивки c FM+

18.05.2017