Ето победителите в кампанията "Имаш ли дете?"

Кампанията "Имаш ли дете?" приключи вчера сутринта в студиото на "Ива от сутрин до обед". Рано сутринта в студиото се появи една голяма усмихната група, в която бяха Мариела и Вики от фондация "Майки за донорство", придружени от нотариус Нели Каракашева, донорът Биляна и двете пръстчета на късмета Емилия и Андриана.
 
"Получихме 190 писма, всяко от които носи една сърцераздирателна история. Много пъти се е случвало да се разплачем, запознавайки се историята на двойка, която се бори да има дете, но няма тази възможност. Много благодарим на мъжете, които остават до жените си и се борят заедно с тях. Това е една много тежка борба, която много семейства не издържат и се разделят, докато нашите участници остават заедно въпреки трудностите", споделика Мариела и Вики.
 
"Знам какво е да си гушнеш детето и само мога да предполагам какво е да мечтаеш за това, но да не можеш. Дарявала съм яйцеклетка два пъти и усещането е пречистващо – събуждаш се нов, различен, спокоен. Иска ми се да знам, че дарявам усмивка на семействата", разказа Биляна.
 
Малките Емилия и Андриана използваха вълшебните си пръсти и изтеглиха нашите победители. Ето и техните имена:
 
АГ СЕЛЕНА:
Победител - Росица Цанева
Резерва – Галина Бастианова
 
"Св. Иван Рилски" – Тутракан
Победител - Антоанета Чернева
Резерва – Гюлтен Садулова
 
МБАЛ НАДЕЖДА:
Победители - Йорданка Раева; Александрина Стоименова; Илияна Данчева; Галя Тодорова; Несрин Калинова
Резерви - Хюриет Хюсеин; Деси Кираджийска; Ивелина Христова Стефанова ; Янка Тонева; Елена Ангелова
 
"Пожелаваме успех на всички родители, които са ни писали да получат своето дете. Благодарим за смелостта на хората, които ни писаха. Макар понякога да не одобряват и харесват изискването да споделят историята, хората разбират, че смелостта е много важна. Когато един човек мечтае да има дете трябва да се изправи срещу целия свят за това дете", казаха Вики и Мариела

Свързани новини

Стартира кампания "Имаш ли дете?" 2017

27.02.2017

Имаш ли дете?

29.02.2016