Посланието на кампания "Имаш ли дете?" 2017: "Да обичаш е отговорност"

През 2017 година кампания "Имаш ли дете?" на фондация "Майки за донорството" и Pадио FM+ ще акцентира върху промоция на здравето с иницативата "Да обичаш е отговорност". 
 
Две ин витро процедури с донорска яйцеклетка за кампанията дарява фондация "Майки за донорството". С инициативата "Да обичаш е отговорност" в предаването "Ива от сутрин до обед" ще поговорим как да следим здравето си за да сме отговорни към себе си и хората, които обичаме. 
 
60 пакета - по 30 за жени и мъже, включващи изследвания и прегледи при широк спектър специалисти, благородно предоставя на инициативата МБАЛ Надежда. Участниците, които имат деца, могат да проверят кръвната група на своите рожби. Медицински специалисти в различни области ще споделят своя опит и съвети към деца и възрастни, защото да обичаш е отговорност към здравето и любимите хора.
 
"Да обичаш е отговорност" кани жени и мъже от 18 до 35 години да се включат, ако имат или искат да имат човек, когото обичат. Заради него, или заради нея. Защо не и заради децата. Изпратете своето кратко или дълго писмо на тема "Как разбирате обичта като отговорност към себе си и близките ви хора?" с желание да получите пакет на e-mail zdrave@fmplus.net
 
Пакетите съдържат:
За нея:
Изследване на TSH; FSH; E2; Pr; LH; ПКК; преглед при специалист акушер-гинеколог /с цитонамазка/; ехомамография, кардиологичен преглед и преглед при интернист.
За него:
Спермограма, ПКК, преглед при уролог и интернист. 
 
Желаещите да участват за ин витро процедура с донорска яйцеклетка в кампанията "Имаш ли дете" 2017 трябва да изпратят e-mail на zdrave@fmplus.net:
- историята на пътя към мечтаното дете;
- снимка на двойката;
- имена и координати за обратна връзка.
 
Кандидатстващите трябва да отговарят на едно или повече от изброените условия:
- стойност на FSH > 15.0 mIU/ml
- стойност на AMH < 1.0 ng/ml
- оперативно отстранени /увредени/ яйчници
- генетични състояния и заболявания, налагащи ползването на донорски яйцеклетки
- онкозаболяване и други, налагащи ползването на донорски яйцеклетки.

Свързани новини

Победителите в кампанията Имаш ли дете?

21.05.2016

Имаш ли дете?

29.02.2016