Празник на детските усмивки c Радио FM+

1-ви юни е денят, в който децатата са щастливи, а родителите - усмихнати. Но емоцията ще е още по-силна, ако бъде споделена с празникa на детските усмивки, организиран от Радио FM+, в партньорство със Столична община, Район "Оборище". Елате на 1–ви юни, от 16:30 часа в парк "Заимов", за да бъдем заедно, в едно фантастично изживяване, в най-усмихнатия ден в годината!
 
 
Музиката, аплодисментите и танците гарантират очарователните Venzy и Прея, както и малките палавници от "Сладки пуканки" при Националния дворец на децата, с художествен ръководел Светлана Струнджева. Танцовата зараза е гарантирана от формацията Full dance.  

 Бъдете с нас, за да участвате в детски състезателни игри с ролери и ролкови кънки, сладки изненади и много настроение, благодарение на  Extreme sport,  roleri.net

 
 
Освен музика и танци, ще има и много подаръци, между които 5 велосипеда, които очакват своя собственик. Дентална клиника "Ео Дент" ни предоставя  5 бр. от 15-те велосипеда, които подарява  на децата за 1-ви юни по повод юбилея си "15 години Ео Дент". Очакват ви и още много страхотни подаръци, предоставени от нашите партньори: "Билка", "BIODERMA", "ЕКОПАК България" "Бондюел", "Авен", Валентино шоколатие, "Колев и Колев", "COMO" , HARIBO и др.
 
Елате в парк "Заимов" за нашия "Празник на детските усмивки", за да се състезавате с ролери, да участвате в игри с подаръци и да се насладите на забавни, детски театрални представления. Доведете и домашните любимци, за да празнуваме заедно! 
 
1 юни, четвъртък, 16:30ч., парк "Заимов".
 
        
 
 
     
                 
 
 

Свързани новини

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023

Празник на детските усмивки с FM+!

25.05.2022

Празник на детските усмивки 2017

02.06.2017

Празник на детските усмивки с Радио FM+

27.05.2016