Кампании

12.10.201508:00

Будител 2015 - кампания на Радио FM+, посветена на 1 ноември

И тази година Радио FM+ търси " Будител на годината” и иска да фокусира вниманието на своите слушатели върху  личности, направили през  изминалата година нещо стойностно  и значимо, със силно духовно послание и отзвук в медийното пространство. Националната кампания "Будител – 2015“ се провежда с... прочети още »
23.09.201501:00

Радио FM+ отново търси "Будител на годината”!

За втора поредна година Радио FM+ търси "Будител на годината”!   Кампанията цели да фокусира вниманието на своите слушатели върху личности, направили през изминалата година нещо стойностно и значимо, със силно духовно послание и отзвук в медийното пространство.   Радио FM+ постави основите на една традиционна... прочети още »
14.09.201520:35

Убий скоростта, спаси дете и... боядисай пешеходна пътека (галерия)

Малко преди първия учебен ден, Радио FM+ и партньорите  от "Оргахим" и Общинска Полиция направиха истински спектакъл около пешеходни пътеки на възлови места в София. Водещата Ива Дойчинова и целият екип на радиото боядисваха редом с професионалистите в бранша. Тази полезна акция стана в рамките на една емблематична кампания за... прочети още »
24.08.201508:00

Радио FM+ напомня на всички шофьори: “Убий скоростта, спаси дете”!

Нито една спестена секунда на пътя не струва колкото живота на едно дете!   За да ви напомни за това, Радио FM+ стартира традиционната за медията кампания "Убий скоростта, спаси дете". Инициативата има за цел да провокира общественото внимание към огромния брой пътни произшествия, чиито жертви са деца и да направи... прочети още »
02.06.201515:53

Радио FM+ подари на децата на София "Празник на детските...

И тази гoдина Радио FM+ подари на децата на София "Празник на детските усмивки", посветен на 1 юни!   Цели 3 часа продължи партито в парк "Заимов”, което беше истинско забавление както за децата, така и за техните родители. Дори и домашните любимци се изкушиха да се снимат пред рекламното пано на радио FM+,... прочети още »
18.05.201507:54

Елате на 1 юни - "Празник на детските усмивки" с Радио FM+!

Искате ли да превърнем 1 юни в истински щур купон? Да валят подаръци и изненади, а децата да не спират да се смеят?   Радио FM+ и Столична община, Район "Оборище”, Екстрем спорт и roleri.net ви канят на голямо лятно парти по случай 1 юни. Елате в парк "Заимов” за нашия "Празник на детските... прочети още »
30.10.201421:18

Милен Врабевски е "Будител" -2014 г. според слушателите...

Д-р Милен Врабевски беше избран от слушателите на Radio FM+  за "Будител" на годината. На стилна церемония в Salon de The водещите Ива Дойчинова и Калина Стефанова обявиха финалния резултат от гласуването. "В кампанията се включиха наистина много хора - каза Ива Дойчинова- и всеки от гласуващите отбелязваше, че е много... прочети още »
06.10.201407:16

Будител 2014 - кампания на Радио FM+, посветена на 1 ноември

  Тази година Радио FM+ търси " Будител 2014” и иска да фокусира вниманието на своите слушатели върху  личности, направили през  изминалата година нещо стойностно  и значимо, със силно духовно послание и отзвук в медийното пространство.   Всеки ден някой създава нещо стойностно и значимо. Всеки ден... прочети още »
02.06.201411:28

Ето как мина 1 юни - "ПРАЗНИК НА ДЕТСКИТЕ УСМИВКИ" с...

С мащабен концерт в централната част на парк "Заимов“, Радио FM+ и Район Оборище, Софийска община отбелязаха Деня на детето.    За 20-ти пореден път музикалната медия организира "Празник на детските усмивки“, който традиционно мина с много детски смях, подаръци, игри и забавления. Изненадата този 1-ви юни... прочети още »
23.05.201407:03

Ела на 1 юни - "ПРАЗНИК НА ДЕТСКИТЕ УСМИВКИ" с Радио FM+!

Радио FM+ и Столична община, район "Оборище", ви канят на голямо лятно парти, посветено на 1юни!   Елате в парк "Заимов" за нашия "ПРАЗНИК НА ДЕТСКИТЕ УСМИВКИ", за да превърнем празника на детето в истински щур купон! Ще валят подаръци и изненади, а децата ще играят, ще се смеят и забавляват. И... прочети още »
28.05.201311:28

Радио FM+ организира пищен детски празник на 1 юни с дирижабъл,...

Радио FM+ София подготвя незабравим "Празник на детските усмивки” по случай Международния ден на детето – на 1 юни (събота), от 11 часа в Приключенски парк "Коколандия”, Борисовата градина.    Събитието обещава невиждани забавления както за малчуганите, така и за цялото семейство. Най-голямата... прочети още »