Елате на 1 юни - "Празник на детските усмивки" с Радио FM+!

Искате ли да превърнем 1 юни в истински щур купон? Да валят подаръци и изненади, а децата да не спират да се смеят?
 
Радио FM+ и Столична община, Район "Оборище”, Екстрем спорт и roleri.net ви канят на голямо лятно парти по случай 1 юни. Елате в парк "Заимов” за нашия "Празник на детските усмивки”. Доведете децата, приятелите си и домашните любимци, за да празнуваме заедно! 
 
1 юни, понеделник, 17ч., парк "Заимов"
 
Очакват ви танцови предизвикателства, хитовете на любими български изпълнители, детска театрална постановка, детски състезателни игри с ролери, сладки изненади и много настроение. Ще бъде весело, с подаръци и игри за всички деца, защото това е "Празник на детските усмивки!”
 
 
Радио FM+ и Столична община, Район "Оборище”, Екстрем спорт и roleri.net ви очакват на 1 юни в парк "Заимов” - паркът на ГОЛЕМИТЕ купони!
 
В програмата ще се включат и звездите на X Factоr - Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова.
 
Пламен и Иво 
Двамата братя грабнаха сърцата на журито и публиката още с първото си изпълнение на Джъстин Бийбър – "As long as you love”. Така усмихнатите момчета от Добрич дадоха сериозна заявка за победата. Иво и Пламен вървят по едни и същи стъпки от деца. Като ученик Пламен, по-големият от двамата, пристига в София, за да учи в Музикалното училище "Любимир Пипков“. Малко по-късно, когато влиза в НАТФИЗ, той е последван от брат си Иво. 
 
 
Пламен Добрев
Едно от важните неща, които всеки трябва да знае за Пламен, е, че от него може да се очакват всевъзможни изненади. До този момент 20-годишният изпълнител разделя цялото си време между музиката и специалността "Актьорство и драматичен театър”, която учи в НАТФИЗ. Вярва, че пътят към сцената трябва да извърви рамо до рамо с брат си Иво. И двамата обичат забавлението, плажа и големите компании, но Пламен взима ролята на по-сериозния в дуета. На въпроса какво би взел със себе си, ако бъде изпратен в Космоса, Пламен отговаря: "Ще взема телефона си, за да си направя селфи на Луната“. 
 
Иво Добрев
Иво не крие, че обича да бъде душата на компанията. "Трябва аз да бъда този, който разказва смешните неща“, категоричен е той. На 17 години вече има зад гърба си дълга кариера като аниматор. Въпреки че никога не е обличал костюм на Мики Маус или на рейнджър, пожънва голям успех сред младата публика – "Когато си достатъчно интересен на децата, нямаш нужда от костюм“, обобщава формулата на успеха той. Тази максима работи безотказно и на сцената на X Factor, където момчетата демонстрират впечатляващо присъствие и глас. 
 
Михаела Маринова
Михаела Маринова се завръща на сцената на X Factor – тази година обаче с амбицията да стане победител. След като миналия сезон нейното участие приключи в Къщите на съдиите, където Заки й даде шанс за т. нар. Златен билет (възможността следващата година за започне представянето си директно от етапа "Къщи на съдиите”), 16-годишната Михаела показа какво значи честно съревнование. Тя започна наравно с всички останали от кастингите, за да направи взривяващо представяне. Определя срещата си с Джеймс Артър в шоуто като най-вълнуващото нещо в живота си. Като малка Михаела мечтае да е принцеса под светлините на прожекторите – тази година тя сбъдва тази своя мечта на сцената на X Factor. "Досега бях по-лирична, време е да видите дивата Михаела“, дава заявка младият талант.    
 
Невена Пейкова
Животът на Невена Пейкова е подчинен на една дума и тя е "музика“. 19-годишното момиче от Търговище мечтае за успеха на Бионсе – любимият й изпълнител, който олицетворява цялата женственост и професионализъм, които могат да съществуват. В момента учи поп и джаз пеене, а свободното си време прекарва с… пеене. Иска да покаже на зрителите, че хубавата и стойностна музика имат място на българската сцена и вярва, че X Factor e едно добро начало за сбъдването на тази кауза. 
 
Концертът ще закрие 16-годишната трап изпълнителка Dia.
 
 
Събитието се осъществява с подкрепата на:
 
            
 
    
 
    
 
    

Свързани новини

Празник на детските усмивки с FM+!

25.05.2022

Празник на детските усмивки 2017

02.06.2017

Празник на детските усмивки c FM+

18.05.2017

Празник на детските усмивки с Радио FM+

27.05.2016

Ето как мина детският празник на FM+

02.06.2015