Кампании

20.09.201815:38

Радио FM+ в Европейската седмица за мобилност (галерия)

Емблематичната кампания на Радио FM+ "Убий скоростта, спаси дете" беше акцент и в Европейската седмица за мобилност.    В присъствието на Изпълнителния директор на центъра за градска мобилност г-н Христиан Петров, екипът на медията се включи в предвидените активности. Мотото тази година е: "Комбинирай! Движи... прочети още »
18.09.201814:07

Екипът на Радио FM+ боядиса пешеходни пътеки в София

В присъствието на  г-жа Йорданка Фандъкова, екипът на Радио FM+ боядиса пешеходни пътеки в центъра на София.  Акцията, с подкрепата на "Оргахим", е част от традиционната кампания "Убий скоростта, спаси дете" и обхвана най-оживените места в София: пътеките на ул."Княз Александър Първи" и ул. Съборна /до... прочети още »
14.09.201812:00

"Убий скоростта, спаси дете" мина през Русе (галерия)

За поредна година Радио FM+ инициира кампанията "Убий скоростта, спаси дете" и насочва вниманието на шофьорите и обществото към застрашителния брой пътни произшествия, чиито жертви са деца. Традиционната за радиото кампания излезе от рамките на столицата и през 2018 година към инициативата се присъединиха общините Бургас, Варна,... прочети още »
31.08.201814:12

Стартира кампанията на Радио FM+ "Убий скоростта, спаси...

За поредна година Радио FM+ инициира кампанията "Убий скоростта, спаси дете" и насочва вниманието на шофьорите и обществото към застрашителния брой пътни произшествия, чиито жертви са деца.    В края на лятото и преди първия учебен ден, екипът на медията стартира инициативата в осем български общини. Подкрепена от... прочети още »
16.05.201814:11

Елате на 1 юни - "Празник на детските усмивки" с Радио FM+!

1 юни, петък, 17ч., парк "Заимов"   Наближава най-любимият детски празник! 1-ви юни - денят, в който децатата са щастливи, а родителите - усмихнати! Но емоцията ще е още по-силна, ако бъде споделена с празникa на детските усмивки, организиран от Радио FM+, в партньорство със Столична община, Район... прочети още »
07.11.201716:32

Радио FM+ и ПСТ направиха 35 кръстовища по-сигурни (галерия)

Благодарение на подкрепата на ПСТ, за трета поредна година, като част от кампанията на Радио FM+ "Убий скоростта, спаси дете", монтирахме 35 информационни табели на възлови кръстовища във Варна и Бургас с визията на кампанията.    Общо за кампанията сме монтирали над 100 табели в София, Благоевград, Варна и Бургас. прочети още »
02.11.201714:09

Будителят на паметта, Румен Манов, е Будител на годината на Радио...

За четвърта поредна година Радио FM+ организира кампанията "Будител на годината". Инициативата фокусира вниманието върху личности, направили през годината нещо стойностно и значимо, със силно духовно послание и отзвук в медийното пространство.   Заради начина, по който осмисля родолюбието, заради забележителното проект... прочети още »
31.10.201714:15

Oткриха първата 3D пешеходна пътека в гр. Пловдив (галерия)

Георги Стаменов и началникът на КАТ Пловдив Димитър Димитров откриха първата 3D пешеходна пътека в гр. Пловдив на територията на район "Централен".   Проектът е част от кампанията на район "Централен" и Радио FM+ "Убий скоростта, спаси дете!". Той е разработен от школата по дизайн към ОДК-Пловдив. Над 12... прочети още »
02.10.201707:54

Гласувайте за своя фаворит за "Будител на годината" 2017!

Кампанията на Радио FM+ вече влиза в своята истинска и най-емоционална част - изборът на "Будител на годината" 2017.   Селекцията вече е направена, а слушателите на FM+, може да дадат своя вот за всеки от номинираните, на специално създадената платформа.   ДАЙТЕ ГЛАСА СИ ЗА БУДИТЕЛ НА 2017 ТУК   На... прочети още »
14.09.201714:13

Варна се присъедини към кампанията "Убий скоростта, спаси...

Кметът на град Варна, Иван Портних, официално даде старт на кампанията "Убий скоростта, спаси дете" и в морската столица. Варна е поредният град, който се присъединява към инициативата на Радио FM+  и напомня на шофьорите, непосредствено преди първия учебен ден, че нито една спестена секунда не струва колкото живота на едно... прочети още »
13.09.201712:08

„Убий скоростта, спаси дете” и в град Бургас

Радио FM+ даде старт на кампанията „Убий скоростта, спаси дете” и в град Бургас. С подкрепата на кмета на града Димитър Николов идеята на инициативата се разпространи и в крайморския град. Г-н Николов, водещата Евелина Павлова и екипът на медията участваха в боядисването на  пешеходни пътеки. Стикери на кампанията вече... прочети още »