Екипът на Радио FM+ боядиса пешеходни пътеки в София

В присъствието на  г-жа Йорданка Фандъкова, екипът на Радио FM+ боядиса пешеходни пътеки в центъра на София.  Акцията, с подкрепата на "Оргахим", е част от традиционната кампания "Убий скоростта, спаси дете" и обхвана най-оживените места в София: пътеките на ул."Княз Александър Първи" и ул. Съборна /до БНБ/, на ул."Дякон Игнатий" и ул. "Гурко", както и на ул. "Симеон" и ул. "Насте Стоянов". 
 
Кметът на София изказа солидарност към кампанията на Радио FM+, като отново призова шофьорите за внимание: "Знаците, пешеходните пътеки, парапетите, които се обновяват, са изключително важни", каза г-жа Фандъкова, "но най-важни са шофьорите и тяхното внимание. За това аз лично се обръщам към шофьорите: внимавайте, пазете децата на пътя! Това са нашите деца и ние искаме да им осигурим едно добро бъдеще. По инициатива на Радио ФМ+, вече по традиция, боядисваме 4 пешеходни пътеки на територията на града, за да изострим вниманието на всички." 
 
Кампанията на медията ще продължи и извън София, като следващата локация е град Русе. Там на 14-ти септември ще се обновят четири възлови пешеходни пътеки и ще се поставят информационни табели, с визия на кампанията,  в близост до  училища. 

Свързани новини

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Европейска седмица на мобилността: старт

19.09.2022

Нека помогнем!

07.02.2022

Екатерина Стратиева пред FM+

23.09.2021

Децата в подкрепа на "Убий скоростта..."

17.09.2020