Радио FM+, Столична Община и Център за градска мобилност откриха Европейската седмица на мобилността

Традиционната кампания в полза на обществото "Убий скоростта, спаси дете" на Радио FM+ стартира тази година на 16-ти септември, рамо до рамо с Европейската седмица на мобилността.
 
През последните над 16 години "Убий скоростта, спаси дете" на Радио FM+ се превърна в обществено значима социална кампания, символ на грижата и вниманието към безопасността на децата.
 
 
И тази година Евелина Павлова, като лице на кампанията, участва в обновяването на стикерите върху най-забележимата мобилна платформа в градска среда - тази на задното стъкло на превозните средства от градския транспорт. Съвсем в духа на тази кампания са и идеите на Европейската седмица на мобилността, която цели да привлече повече хора към здравословни и устойчиви модели на придвижване в града, алтернативи на личните автомобили. 
 
Мотото на тази кампания за 2022 e: "Комбинирай и се движи"! Този слоган напълно отразява желанието на хората от цяла Европа отново да осъществят връзка помежду си след месеци на изолация, забрани и ограничения. Вземи участие и ти, нека заедно изградим по-добри връзки и допринесем за здравословна и безопасна градска среда! 
 
"Убий скоростта, спаси дете" се осъществява с подкрепата на OMV България и Bosch Car Service, които активно работят за  повишаване информираността на водачите и намаляване на пътните инциденти.
 
Повече за кампаниите на fmplus.net и sofiatraffic.bg.
 

Свързани новини

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Нека помогнем!

07.02.2022

"Златно сърце" за FM+

05.12.2018

"Убий скоростта, спаси дете" с награда

29.10.2018

FM+ в Европейската седмица за мобилност

20.09.2018