"Убий скоростта, спаси дете" мина през Русе (галерия)

За поредна година Радио FM+ инициира кампанията "Убий скоростта, спаси дете" и насочва вниманието на шофьорите и обществото към застрашителния брой пътни произшествия, чиито жертви са деца. Традиционната за радиото кампания излезе от рамките на столицата и през 2018 година към инициативата се присъединиха общините Бургас, Варна, Сливен, Русе, Благоевград, Велико Търново и Стара Загора.
 
Днес, в присъствието на зам.кмета на Русе г-жа Наталия Кръстева, с подкрепата на Оргахим, екипът на Радио FM+ обнови четири пешеходни пътеки в централната част на града. В Русе, около училища и оживени градски кръстовища, се монтираха и информационни табели, с визията на "Убий скоростта, спаси дете".
 
"Насочваме вниманието на шофьорите преди първия учебен ден с ясното съзнание, че трябва да пазим децата си през цялата година", сподели лицето на кампанията Евелина Павлова. "Надявам се посланието ни да достигне до повече хора и всеки наистина да вникне и да се замисли над нашия слоган: Убий скоростта, спаси дете!"

Свързани новини

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Европейска седмица на мобилността: старт

19.09.2022

Нека помогнем!

07.02.2022

Екатерина Стратиева пред FM+

23.09.2021

Децата в подкрепа на "Убий скоростта..."

17.09.2020