Радио FM+ в Европейската седмица за мобилност (галерия)

Емблематичната кампания на Радио FM+ "Убий скоростта, спаси дете" беше акцент и в Европейската седмица за мобилност. 
 
В присъствието на Изпълнителния директор на центъра за градска мобилност г-н Христиан Петров, екипът на медията се включи в предвидените активности. Мотото тази година е: "Комбинирай! Движи се!" и в тази връзка Център за градска мобилност – ЕАД провеждат събития, провокирайки смисъла на слогана към реални действия.  
 
Част от събитията в рамките на Европейската седмица за мобилност (от 16 до 22 септември) в София включва специално отношение към най-малките. Деца от ЦДГ 106 "Княгиня Мария-Луиза" бяха поставени в реални условия на улично движение. Децата се забавляваха като водачи на електромобили, тротинетки и велосипеди, спазвайки правилата за движение. По-малките рисуваха върху асфалта с тебешири различни пътни знаци. 
 
Кампанията "Убий скоростта, спаси дете" на Радио FM+ фокусира вниманието към отговорно и безопасно поведение на пътя. И тази година медията позиционира информационни табели с визията на кампанията около големи кръстовища, в близост до училища и обнови централни пешеходни пътеки. Отново на задните стъкла на колите от градския транспорт бяха позиционирани разпознаваемите стикери на инициативата, а акциите по "Убий скоростта, спаси дете" след София, продължиха и в Бургас, Варна, Сливен, Русе, Благоевград, Велико Търново и Стара Загора. 
 
Партньори в инициативата на Радио FM+ "Убий скоростта, спаси дете" традиционно са Роберт Бош-България, Оргахим АД-Русе и OMV. 

Свързани новини

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Европейска седмица на мобилността: старт

19.09.2022

Нека помогнем!

07.02.2022

"Златно сърце" за FM+

05.12.2018

"Убий скоростта, спаси дете" с награда

29.10.2018