Ето как мина 1 юни - "ПРАЗНИК НА ДЕТСКИТЕ УСМИВКИ" с Радио FM+! (галерия)

С мащабен концерт в централната част на парк "Заимов“, Радио FM+ и Район Оборище, Софийска община отбелязаха Деня на детето. 
 
За 20-ти пореден път музикалната медия организира "Празник на детските усмивки“, който традиционно мина с много детски смях, подаръци, игри и забавления. Изненадата този 1-ви юни беше участието на любими български звезди, създали истинско празнично настроение. Рафи откри концерта, предизвиквайки еуфория в многобройните си фенове и изпълнявайки парчетата си "4321“, "4D“, “Не ме разбра“ и "Да започнем отначало“. 
 
Първият български "Х фактор“ не пропусна да напомни, че в  концерта на Радио FM+ ще се включи и последния победител в реалити формата Жана Бергендорф и точно в 12 часа публиката аплодира своята любимка. Жана започна участието си зашеметяващо с хит на Риана и взрвиви публиката с глас, танци и хореография. Специално за празника на Радио FM+ последният Х фактор представи и самостоятелния си проект "Самурай“. Пред сцената я аплодираха както многобройните фенове, очакващи автографи, така и родителите на Жана, довели на "Празника на детските усмивки“ малкия й син. 
 
Забавлението на 1-ви юни беше гарантирано и от демонстрацията на българския отбор по американски футбол "Софийските мечки“, надъхвани от мажоретките на Първа английска гимназия. На сцената излязоха още малките латино танцьори от клуб "Финес“, децата от вокална група "Светулките“, пеещите ученици от "Еспа“, а пред сцената всички се включиха в танците подети от фолклорен ансанбъл "Здравец“ към културен дом "Средец“. Те се включиха в празника на Радио FM+ броени дни след като спечелиха първото място в престижен международен фестивал.
 
Много автографи, снимки с феновете и, разбира се, неподражаеми изпълнения направиха и още от музикалните идоли на България. Дамян Попов изпълни големия си хит "Не виждам без теб“, а рефренът беше подет както от децата, така и от музикалните майки. Вълнуващо беше и участието на Васил Чергов, пристигнал специално за "Празника на детските усмивки“, броени часове след концерт в Гърция. Васко предизвика много шум с хита си "Ароматно лято“ и веднага замина към село Опицвет, където Сдружение "Деца с онкохематологични заболявани“ откри първото крило от строящия се възстановителен център.
 
"Празник на детските усмивки“ традиционно е с благотворителна насоченост. Този 1-ви  юни Радио FM+ посвети на децата с онкохематологични заболявания. 

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023