Стартира кампанията на Радио FM+ "Убий скоростта, спаси дете" 2016

За поредна година Радио FM+ стартира кампанията "Убий скоростта, спаси дете". Инициативата, чието начало е през далечната 2004, има за цел да фокусира вниманието на шофьорите и обществото към застрашителния брой пътни произшествия, чиито жертви са деца и да направи максималното за опазване на техния живот... Защото нито една спестена секунда на пътя не струва колкото живота на едно дете! 
 
 
За да напомня това, Радио FM+ избира най-забележимата мобилна платформа, видима от всички шофьори - тази на задното стъкло на превозните средства от градския транспорт.
 
Точно там ще бъдат позиционирани сигналните стикери с визията на кампанията, като се открояват от общите рекламни послания. 
 
Радио FM+ изказва специални благодарности на Столична Община, без чието съдействие инициативата нямаше да придобие такива мащаби и да постигне голямата си популярност.
 
Кампанията "Убий скоростта, спаси дете" е носител на Първа награда за медийна PR кампания за 2004 в България; спомогнала за наградата "Радио на годината" 2005; Награда EMMI USA за 2006; Почетен диплом за "Изключителен принос в служба на обществото и в развитието на радиоиндустрията в България" на годишните награди на Световната радио асоциация NAB.      
 
                   
 
Добрият имидж и популярност на кампанията позволиха през 2016 инициативата да излезе извън столицата. Тази година "Убий скоростта, спаси дете" подкрепиха и Общините Сливен, Благоевград и Русе, които също ще позиционират отличителния знак на кампанията на превозните средства от градския транспорт в съответната община.
 
Партньори в инициативата на радио FM+ "Убий скоростта, спаси дете" традиционно са Роберт Бош-България и Оргахим АД-Русе.
Бош има активна роля в ключовите технологии на бъдещето. Повече от 42 000 изследователи и разработчици стоят зад иновациите на Бош. Кредо на Бош е да предоставя технически отговори на екологичните въпроси. Ето защо Бош инвестира 45% от бюджета си за изследвания и разработки в технологии, насочени към пестеливо използване на ресурси и енергия. Тези технологии осигуряват една трета от оборота на компанията. Опазването на околната среда придобива все по-голяма важност в световен мащаб. През следващите години "зелените" технологии, които подобряват енергийната ефективност или намаляват вредните емисии, ще бъдат движещата сила на икономическия растеж. Социалният ангажимент на Бош Групата е исторически обусловен и се основава на убежденията на учредителя на компанията Роберт Бош. Ние поддържаме множество благотворителни организации и проекти, които са насочени към стимулиране на млади таланти в науката и спонсориране на благотворителни инициативи по целия свят.
 
 
Кампанията "Убий скоростта спаси дете" е подкрепена и от Оргахим АД-Русе - известна като една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа, с дългогодишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с модерни инсталации и значителни ресурси, използвани за разработването на нови продукти. Бизнес плановете, иновациите и технологиите, използвани в производството, осигуряват постоянен ръст в конкурентността на пазара и в удовлетвореността на своите клиенти и потребители.
В подкрепа на кампанията е и първата българска спортна марка обувки Runners с повече от 15 години история, регистрирана в 45 държави на 2 континента. Екип от специалисти с над 20-годишен опит в бранша се грижи за авторските и индивидуални разработки на своите колекции.  Благодарение на професионализизма, качествените материали и поглед в бъдещето, марката е любима и разпознаваема в национална мрежа в цялата страна, и държи екскулузни права и официлано представителство на редица брандове. През годините доказва своята социална ангажираност чрез участие в множество благотворителни и социални каузи.
 
 

Булгартабак е социално-отговорна компания, която подкрепя множество каузи и проекти, които имат за цел да стимулират талантливи и предприемчиви хора, подпомага рисковите групи, както и спомага за разрешаване на наболели обществени проблеми.

Ние всички заедно помагаме. Бяхме и ще бъдем част от различни инициативи, чрез които даваме своя принос за една по-подредена, по-красива и по-успешна България.

Успешното бизнес развитие е неотменно свързано с развитието на социалната среда. Булгартабак възприема корпоративната социална отговорност не като благотворителност, а като инвестиция в настоящето и бъдещето. Тя показва отношението ни към света и разбирането ни за дългосрочна ангажираност към устойчивото развитие на бизнеса и на обществото.

 
Слушайте Радио FM+ и в своята кола, за да разберете повече за кампанията!

Свързани новини

Дойде "Убий скоростта, спаси дете" 2019

27.08.2019

Идва "Убий скоростта, спаси дете" 2018

31.08.2018

По-сигурни c ПСТ

07.11.2017

"Убий скоростта, спаси дете" 2017

28.08.2017

Убий скоростта, спаси дете и... боядисай

14.09.2015

Коментари