Стартира кампанията на Радио FM+ "Убий скоростта, спаси дете" 2016

За поредна година Радио FM+ стартира кампанията "Убий скоростта, спаси дете". Инициативата, чието начало е през далечната 2004, има за цел да фокусира вниманието на шофьорите и обществото към застрашителния брой пътни произшествия, чиито жертви са деца и да направи максималното за опазване на техния живот... Защото нито една спестена секунда на пътя не струва колкото живота на едно дете! 
 
 
За да напомня това, Радио FM+ избира най-забележимата мобилна платформа, видима от всички шофьори - тази на задното стъкло на превозните средства от градския транспорт.
 
Точно там ще бъдат позиционирани сигналните стикери с визията на кампанията, като се открояват от общите рекламни послания. 
 
Радио FM+ изказва специални благодарности на Столична Община, без чието съдействие инициативата нямаше да придобие такива мащаби и да постигне голямата си популярност.
 
Кампанията "Убий скоростта, спаси дете" е носител на Първа награда за медийна PR кампания за 2004 в България; спомогнала за наградата "Радио на годината" 2005; Награда EMMI USA за 2006; Почетен диплом за "Изключителен принос в служба на обществото и в развитието на радиоиндустрията в България" на годишните награди на Световната радио асоциация NAB.      
 
                   
 
Добрият имидж и популярност на кампанията позволиха през 2016 инициативата да излезе извън столицата. Тази година "Убий скоростта, спаси дете" подкрепиха и Общините Сливен, Благоевград и Русе, които също ще позиционират отличителния знак на кампанията на превозните средства от градския транспорт в съответната община.
 
Партньори в инициативата на радио FM+ "Убий скоростта, спаси дете" традиционно са Роберт Бош-България и Оргахим АД-Русе.
Бош има активна роля в ключовите технологии на бъдещето. Повече от 42 000 изследователи и разработчици стоят зад иновациите на Бош. Кредо на Бош е да предоставя технически отговори на екологичните въпроси. Ето защо Бош инвестира 45% от бюджета си за изследвания и разработки в технологии, насочени към пестеливо използване на ресурси и енергия. Тези технологии осигуряват една трета от оборота на компанията. Опазването на околната среда придобива все по-голяма важност в световен мащаб. През следващите години "зелените" технологии, които подобряват енергийната ефективност или намаляват вредните емисии, ще бъдат движещата сила на икономическия растеж. Социалният ангажимент на Бош Групата е исторически обусловен и се основава на убежденията на учредителя на компанията Роберт Бош. Ние поддържаме множество благотворителни организации и проекти, които са насочени към стимулиране на млади таланти в науката и спонсориране на благотворителни инициативи по целия свят.
 
 
Кампанията "Убий скоростта спаси дете" е подкрепена и от Оргахим АД-Русе - известна като една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа, с дългогодишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с модерни инсталации и значителни ресурси, използвани за разработването на нови продукти. Бизнес плановете, иновациите и технологиите, използвани в производството, осигуряват постоянен ръст в конкурентността на пазара и в удовлетвореността на своите клиенти и потребители.
В подкрепа на кампанията е и първата българска спортна марка обувки Runners с повече от 15 години история, регистрирана в 45 държави на 2 континента. Екип от специалисти с над 20-годишен опит в бранша се грижи за авторските и индивидуални разработки на своите колекции.  Благодарение на професионализизма, качествените материали и поглед в бъдещето, марката е любима и разпознаваема в национална мрежа в цялата страна, и държи екскулузни права и официлано представителство на редица брандове. През годините доказва своята социална ангажираност чрез участие в множество благотворителни и социални каузи.
 
 

Булгартабак е социално-отговорна компания, която подкрепя множество каузи и проекти, които имат за цел да стимулират талантливи и предприемчиви хора, подпомага рисковите групи, както и спомага за разрешаване на наболели обществени проблеми.

Ние всички заедно помагаме. Бяхме и ще бъдем част от различни инициативи, чрез които даваме своя принос за една по-подредена, по-красива и по-успешна България.

Успешното бизнес развитие е неотменно свързано с развитието на социалната среда. Булгартабак възприема корпоративната социална отговорност не като благотворителност, а като инвестиция в настоящето и бъдещето. Тя показва отношението ни към света и разбирането ни за дългосрочна ангажираност към устойчивото развитие на бизнеса и на обществото.

 
Слушайте Радио FM+ и в своята кола, за да разберете повече за кампанията!

Свързани новини

Евелина Павлова за "Убий скоростта"

12.09.2020

16 издание на Убий скоростта, спаси дете

11.09.2020

Дойде "Убий скоростта, спаси дете" 2020

31.08.2020

Дойде "Убий скоростта, спаси дете" 2019

27.08.2019

Идва "Убий скоростта, спаси дете" 2018

31.08.2018