Фестивал на детското въображение в Bulgaria Mall

За трета поредна година Bulgaria Mall организира събитие, което подготвя учениците и техните родители за предстоящата учебна година. Върнете се обратно на училище с Bulgaria Mall на 11 септември, където ви очаква един голям Фестивал на детското въображение!
 
Bulgaria Mall сa подготвили страхотна лекционна част за родителите, водена от специалисти в областта - Академия за Родители, Музейко и Digital KidZ, както и програма с интересни и иновативни работилнички, които заедно със свои възпитаници ще представят на вниманието на учениците, извънкласни дейности, съобразени с интересите на новото поколение деца.
 
Очаквайте забавни и образователни работилнички, организирани от Rockschool.bg, Компютърна академия It Step, Училище по роботика "Robopartans", LeadersPlay и Забавна Математика. Мебелен шоурум HAMEFA са приготвили специална библиотека за събтието, където ще откриете страхотните книги на Детско издателство "ЕКО КИДС", а италиански сладоледи Sotto Zero gelato Italiano и освежаващите смутита Frudada са приготвили вкусни изненади. Не пропускайте да посетите щанда на Eurooptic, където ще се провеждат безплатни очни прегледи за всички деца!
 
Всички посетители на събитието ще имат възможност да участват в томбола със страхотни награди, предоставени от Музейко, Digital KidZ, Carnival Kids, Кино Арена Deluxe, OLA Taste of MED и Animal!
 
Очакваме ви на 11 септември от 11:00 ч.  до 19:00 ч. на ниво партер в Bulgaria Mall.

Свързани новини

Bulgaria Mall: твоят коледен пътеводител

07.12.2022

ЧРД, Bulgaria Mall!

16.11.2022

#ДайЗнак с Bulgaria Mall

09.09.2022

Покани лятото у дома с Bulgaria Mall!

30.05.2022

Детски фестивал в Bulgaria Mall!

13.05.2022