VenZy подава ръка на деца и млади хора в тиймбилдинг против тормоза в Bulgaria Mall

За втора поредна година VenZy призовава лично всички деца и млади хора в България да се изправят срещу хулиганството и тормоза, обединявайки сили с Cartoon Network в кампанията "Клуб Приятелство: Имаш Силата - Бъди Приятел", в партньорство с Фондация "Асоциация Анимус".
 
Акцент на тазгодишната инициатива е първият по рода си междуучилищен тиймбилдинг, който ще се проведе официално в неделя на 18 септември от 14 часа в Bulgaria Mall и има за цел да вдъхне сили на децата да се справят с тормоза. Всеки, който се включи в междуучилищния тиймбилдинг, може да очаква много забавления и изненади с VenZy.      
 
Кампанията има за цел да образова подрастващите да се справят с тормоза в и извън училище, да бъдат добри приятели и да си помагат. На специалната онлайн платформа на инициативата, всички могат да разгледат оригинални анимации и истории, които възпитават у децата по-добро и толерантно отношение един към друг. В същото време те ще могат да получат повече информация от специализираните консултанти на Фондация "Асоциация Анимус", които подкрепят тези в нужда чрез денонощната и национална телефонна линия за деца - 116 111.
 
VenZy ще посети и окуражи лично подрастващите на събитието в Bulgaria Mall, за да им подаде ръка и да разкаже за възможностите, чрез които всички заедно могат да се изправят срещу проблема. Вижте личното видео обръщение на изпълнителя:
 
 
Научи повече за кампанията на Cartoon Network "Kлуб Приятелство" с партньорството на Фондация "Асоциация Анимус" на budipriatel.cartoonnetwork.bg.

Свързани новини

Pop Up Months в Bulgaria Mall!

25.02.2021

Есенна феерия 2020 в Bulgaria Mall

15.09.2020

Лято с Bulgaria Mall

13.08.2020

Иди на пътешествие с Bulgaria Mall!

03.02.2020

Bulgaria Mall става на 7 години

20.11.2019