"Тирол Сервиз" ЕООД - професионално барово и кухненско оборудване

"Тирол Сервиз" ЕООД e водеща на българския пазар. Сериозността и сигурността превърнаха фирмата в доставчик на който можете да се доверите. За удобство на клиентите фирмата предлага цялостно професионално барово и кухненско оборудване за хотели, ресторанти, сладкарници, кафенета, столови и частни домове.
 
На разположение на клиентите е пълна гама от аксесоари и уреди за кухня - гастронорм контейнери, тави, тенджери, тигани, аксесоари за маса - от порцелан и стъкло, както и многообразие от прибори за хранене. Предлаганите продукти са на високо ниво, осигуряващо от световните лидери на пазара техническо обзавеждане и уреди, покриващи нуждите на хотелите и пералните стопанства. 
 
Дългите години опит и труд затвориха цикъла на кетъринг технологията на фирмата. "Тирол Сервиз" ЕООД предлага цялостно кухненско оборудване: от машини за първоначална обработка на храните - зеленчукорезачки, колбасорезачки, кутери, месомелачки, картофобелачки и т.н., до тежко кухненско оборудване - готварски печки, фритюрници, обръщателни тигани, електропарни казани, подгреватели за храна, скари, конвектомати. Фирмата предлага също професионални перални, сушилни и гладачни машини. 
 
На 20 и 27 септември от 11:00 часа експерти от фирмата ще гостуват на Ива Дойчинова в рубриката "Кулинарни асове", за да разкажат повече за своята дейност.

Свързани новини

SOS Детски селища със специални стикери

07.04.2022

Наближава Wine & Spirits Show 2022

02.04.2022

BRITANICA Park School с IB програма

15.03.2022

Английски език – стъпка напред!

15.02.2022

Празници без фойерверки

16.12.2021