"Тирол Сервиз" ЕООД - професионално барово и кухненско оборудване

"Тирол Сервиз" ЕООД e водеща на българския пазар. Сериозността и сигурността превърнаха фирмата в доставчик на който можете да се доверите. За удобство на клиентите фирмата предлага цялостно професионално барово и кухненско оборудване за хотели, ресторанти, сладкарници, кафенета, столови и частни домове.
 
На разположение на клиентите е пълна гама от аксесоари и уреди за кухня - гастронорм контейнери, тави, тенджери, тигани, аксесоари за маса - от порцелан и стъкло, както и многообразие от прибори за хранене. Предлаганите продукти са на високо ниво, осигуряващо от световните лидери на пазара техническо обзавеждане и уреди, покриващи нуждите на хотелите и пералните стопанства. 
 
Дългите години опит и труд затвориха цикъла на кетъринг технологията на фирмата. "Тирол Сервиз" ЕООД предлага цялостно кухненско оборудване: от машини за първоначална обработка на храните - зеленчукорезачки, колбасорезачки, кутери, месомелачки, картофобелачки и т.н., до тежко кухненско оборудване - готварски печки, фритюрници, обръщателни тигани, електропарни казани, подгреватели за храна, скари, конвектомати. Фирмата предлага също професионални перални, сушилни и гладачни машини. 
 
На 20 и 27 септември от 11:00 часа експерти от фирмата ще гостуват на Ива Дойчинова в рубриката "Кулинарни асове", за да разкажат повече за своята дейност.

Свързани новини

"Непознатото дете" със специално изание

29.06.2022

Мечтаното място за почивка

21.06.2022

Красотата на България на фокус

16.06.2022

SOS Детски селища със специални стикери

07.04.2022

Наближава Wine & Spirits Show 2022

02.04.2022