Спечели с Zewa - Грижа за всичко

От 12 септември до 13 ноември за всеки закупен Zewa продукт - тоалетна хартия или мокри кърпички на обща стойност над 29,99 лв. -  можете да регистрирате код на сайта winwithzewa.com или на zewa.bg, за да участвате в жребия за Голямата награда - спа почивка в Австрия за цялото семейство! Всяка седмица имате възможност да спечелите и допълнителни награди.
 
Основната концепция на Zewa е "грижа навсякъде". В днешния забързан свят най-важното и устойчиво нещо е семейството, грижата за неговите членове, за дома и хигиената. Постоянният баланс между времето и усилията  за постигане на добра чистота, понякога отнема повече време. Затова Zewa се грижи хората да потребителите да прекарват повече време със семействата си, като винаги е под ръка.
 
Портфолиото включва тоалетна хартия, кухненски ролки, носни кърпички и салфетки. Широка гама от продукти, които се използват от семейства в рамките на всеки и всеки ден. Zewa помага в грижата за банята, кухнята, винаги е в чантата, в колата. Zewa се грижи да прекарваме повече време заедно с всички членове на семейството, в игра, в смях и забава, в тъжни и весели моменти.  
 

Свързани новини

Solid Doors Center от Солид 55

27.11.2020

УНИЦЕФ с нова кампания

19.11.2020

Панайот Николов: зимни препоръки

13.11.2020

Стоичков - рекламно лице на T MARKET

21.10.2020

Предимства на онлайн курс по английски

14.10.2020