Спечели с Zewa - Грижа за всичко

От 12 септември до 13 ноември за всеки закупен Zewa продукт - тоалетна хартия или мокри кърпички на обща стойност над 29,99 лв. -  можете да регистрирате код на сайта winwithzewa.com или на zewa.bg, за да участвате в жребия за Голямата награда - спа почивка в Австрия за цялото семейство! Всяка седмица имате възможност да спечелите и допълнителни награди.
 
Основната концепция на Zewa е "грижа навсякъде". В днешния забързан свят най-важното и устойчиво нещо е семейството, грижата за неговите членове, за дома и хигиената. Постоянният баланс между времето и усилията  за постигане на добра чистота, понякога отнема повече време. Затова Zewa се грижи хората да потребителите да прекарват повече време със семействата си, като винаги е под ръка.
 
Портфолиото включва тоалетна хартия, кухненски ролки, носни кърпички и салфетки. Широка гама от продукти, които се използват от семейства в рамките на всеки и всеки ден. Zewa помага в грижата за банята, кухнята, винаги е в чантата, в колата. Zewa се грижи да прекарваме повече време заедно с всички членове на семейството, в игра, в смях и забава, в тъжни и весели моменти.  
 

Свързани новини

"Непознатото дете" със специално изание

29.06.2022

Мечтаното място за почивка

21.06.2022

Красотата на България на фокус

16.06.2022

SOS Детски селища със специални стикери

07.04.2022

Наближава Wine & Spirits Show 2022

02.04.2022