МИКРОВЕДА®Лайф – революция в пробиотичните продукти

МИКРОВЕДА®Лайф e революционен пробиотичен продукт, който  съчетава цели 33 щама добри живи бактерии, както и 30 вида билки. Той е водещ продукт в Германия, но вече може да се открие и на българския пазар!
 
Както знаем, добре балансиранaта чревна флора е от изключително значение за правилното храносмилане, а то от своя страна подобрява общото състоянието на човешкия организъм. Също така, благодарение на него се увеличава усвояването на важни хранителни вещества, което укрепва имунната система.
 
МИКРОВЕДА®Лайф е и подходящ за възстановяване на организма след антибиотично лечение и химиотерапия. В съдържанието му освен вода, има био меласа и био захар от захарна тръстика, а те по време на ферментацията биват преработени от микроорганизмите в млечна киселини. Освен това съдържа голям набор от билкови и растителни смеси: ананас, ангелика, анасон, босилек, копър, резене, грейпфрут, боровинка, малинови листа, джинджифил, тръстика, кимион, камшиче, маслинови листа, риган, мента, розмарин, салвия, черни семена кимион, женско биле, мащерка плюс екстракт от гроздови семки, линг джи гъби.
 
МИКРОВЕДА®Лайф е в течна форма, удобен за консумация екстракт, който трябва само да бъде разреден с вода или сок, с препоръчителен прием поне половин час преди хранене. Продуктът е подходящ и за вегани!
 
Повече за МИКРОВЕДА®Лайф може да разберете в Здравната рубрика на "Ива от сутрин до обед" по Радио FM+ на 17 октомври между 9 и 10ч., в рубриката "Еко и леко" с Калина Стефанова на 24 октомври между 14 и 15 ч. както и на mikroveda-farming-bg.com.

Свързани новини

За нормална функция на черния дроб

29.04.2024

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024