Влагоуловители от "КлимаФрост": умното решение за влагата и мухъла през зимата

Фирма "КлимаФрост" е създадена през 2007 година, но успява за много кратко време да наложи името си като успешен бранд в областта на климатичните и вентилационни системи, предлагайки винаги оптимални решения и професионално отношение към всеки клиент.
 
С настъпването на зимата всички сме изправени пред стар проблем: влага и конденз у дома. Днес старият проблем може да има своето ново начало с иновативното предложение, което фирма "Клима Фрост" ни осигурява - т.нар. влагоуловители (влагоабсорбатори). 
 
Възможностите на тези влагоабсорбатори не могат да се сравнят с други подобни абсорбиращи вещества, които най-често са с краткотраен ефект и ниска производителност. Иновативните устройства, които фирмата предлага, са дело на лидерa в производство на тази техника, английската компания Ebac Ltd. Те са умното решение, чиито предимства могат да бъдат обобщени съвсем кратко: "Стоп на влагата!". 
 
Да, влагоуловителите на "КлимаФрост" гарантират намаляване и регулиране на влагата във вашия дом, офис, баня, басейн, гардероб, защото фирмата винаги се стреми да намери решение, кореспондиращо с нуждите на своите клиенти. Наред с елиминирането на вредите, плесените, кондензацията и избягването на последващи скъпи ремонтни дейности, най-важното предимство на тези влагоуловители е, че са полезни за здравето – те облекчават алергиите, намаляват симптомите на астма, артрит и бронхит. И не на последно място – тези иновативни устройства са проектирани в компактен, модерен и олекотен дизайн, така че да не развалят цялостния интериор на помещението. 
 
Всеки, който търси оптимално решение на проблема с влагата, може да намери съдействие във фирмения магазин-шоурум в София, ж.к. Дървеница, бул. "Андрей Ляпчев" № 20, магазин 2 или да се запознае в детайли с предлаганите влагоуловители и да поръча онлайн от интернет-магазина vlagouloviteli.com

Свързани новини

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024

Доброволци в спорта

29.02.2024