Мебелни магазни Mobbo сменят името си на Mömax

Мебелни магазини Mobbo официално стартираха промяна на името на търговската верига, която вече ще се казва Mömax. 
 
Този процес е финалната фаза на стартиралото преди 16 месеца ребрандиране, с което завършва промяната на цялостната концепцията за предлагане на мебели и аксесоари от веригата. Разширеното портфолио (шоурумите предлагат не само мебели, но и цялостни интериорни решения, аксесоари, текстил и други) и увеличената гама услуги с добавена стойност подобряват значително пазарните позиции на компанията и водят до необходимостта от промяна на цялостния имидж на веригата. 
 
Промяната на цялостната концепция и разширяването на порфолиото стартира през 2015, след като мебелни магазини Mobbo, както и мебелни магазини Aiko, стават част от голямото австрийско семейство на втората по големина в света мебелна група XXXLutz. Новата концепцията на Mobbo пренася на българския пазар модерното и младежко излъчване на австрийския си аналог - Mömax.
 
Първият клон на австрийската верига Mömax се открива през 2002, като пилотен проект, имащ за цел да предложи иновативна концепция на клиента -  модерно обзавеждане и стоки за дома на разумни цени! След последвалия невероятен успех, през 2003 отваря врати и първия обект на Mömax в Германия. 
 
Към днешна дата веригата има над 50 магазина на територията на Европа. Търговските обекти на Mömax се развиват изключително успешно на територията на Австрия, Германия, Унгария и Словения. В България Mömax ще присъства с трите си филиала в градовете София, Бургас и Стара Загора. В началото на 2017 предстои откриването на още един търговски обект в София, с който магазините на Mömax в страната ще станат четири.
 
Следвайки готовите решения на Mömax българският дом вече ще изглежда различно. "Aвcтpийcĸaтa вepигa ни пpeдocтaвя пpoдyĸти и мaтepиaли oт нaй-виcoĸo ĸaчecтвo cъc coбcтвeни мapĸи, ĸoeтo ни дaвa пpeдимcтвoтo нa oптимaлнo cъoтнoшeниe цeнa-ĸaчecтвo, зaщoтo нe ce плaщa пpeмия зa бpaнд и ниe, ecтecтвeнo, щe зaпaзим и paзвивaмe тeзи пpoдyĸти. Ho cъщeвpeмeннo, нaшaтa цeл e дa въвeдeм и нaй-дoбpитe пpoдyĸти oт мecтнитe пpoизвoдитeли", cпoдeля yпpaвитeлят нa вepигaтa. 
 
Всичко това, заедно с компетентното обслужване от страна на консултантите, клиентите на Mömax ще получат в уюта на изложбените зали на веригата.

Свързани новини

Премиера по Андерсен

23.02.2024

Ново на камерна сцена

15.02.2024

Още пари за иновации

11.01.2024

Качество и вкус от BG Market

03.01.2024

"Музикален Акселератор" за трета година

13.12.2023