Преоткрий себе си в Bulgaria Mall

С началото на новата година, Bulgaria Mall представя и новата си рекламна кампания под мотото "Преоткрий себе си". Главните действащи лица отново са Яна Маринова и Никол Станкулова, които ни показват своите предпочитания за спорт. 
 
Влизането в добра физическа форма е само една от причините да практикуваме спорт регулярно. Спортът подобрява настроението, концентрацията и съня, намалява стреса и се бори с депресията. А също така и повишава самочувствието и увереността.
 
Ако и вие като нас сте мотивирани да спортувате по-често тази година, предполагаме че се изправяте пред няколко въпроса: йога или бокс? А защо не и двете? Или спининг, плуване, канго джъмпс, бягане?
 
Какъвто и спорт да изберете, най-важното е да се забавлявате по време на тренировка – така ще имате по-голямо желание да практикувате редовно. Важно е и да се чувствате комфортно в спортното си облекло, за да можете спокойно да се съсредоточите върху упражненията. Не на последно място, хубавият спортен аутфит е и допълнителен мотиватор да го обличаме по-често. Затова сега, в началото на новата година, преглеждаме всичките си спортни дрехи, разчистваме, избираме нови и се залавяме с тренировки.
 
Спортни дрехи и аксесоари можете да намерите в Sport Depot, Tempo Sport, H&M, Animal, Contrabanda & Terranova.

Свързани новини

Есенна феерия 2020 в Bulgaria Mall

15.09.2020

Лято с Bulgaria Mall

13.08.2020

Иди на пътешествие с Bulgaria Mall!

03.02.2020

Bulgaria Mall става на 7 години

20.11.2019

Фестивал на виното в Bulgaria Mall

20.09.2019

Коментари