Празнувайте празника на влюбените с ThaimOut студио!

Наближава празникът, който всички влюбени двойки чакат с нетърпение - 14 февруари. Всеки иска да го направи незабравим за любимия човек и за себе си. Ние имаме идея как да стане това - с нашите "Любовни поръчки"!
 
Какво трябва да направите? Изпратете ни любовната поръчка на имейл love@fmplus.net, заедно с името и телефона на нейния получател, и ние ще се постараем тя да стигне до него. Нашите Купидони - Ива Дойчинова и Калина Стефанова - ще разнасят любовни поръчки през двете седмици на играта, между 1 и 14 февруари.
 
Всеки делничен ден авторите на две от съобщенията ще имат възможността да чуят в ефира посланията си и имената, както на изпращача, така и на получателя на най-прекрасното "Обичам те!".   
 
ThaimOut студио e мястото, където нашите специалисти от Тайланд застават до вас в грижата за доброто ви самочувствие и релаксация. Ако сте имали тежък ден, или просто искате да отделите време за себе си, експертите от студиото ще ви посрещнат в автентична тайландска обстановка и ще ви предложат разнообразни процедури, които ще наситят сетивата ви с уникални усещания за спокойствие, баланс и хармония, с оригинални тайландски продукти, съдържащи биоорганични съставки и с внимание към всеки детайл. Вижте повече на thaimout.eu.

Свързани новини

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024