BALANCE LINE STUDIO – за здраве, добра форма и самочувствие

Следвайки потребностите на модерния човек – да инвестира в здравето на тялото и духа си, да поддържа красива фигура без да нарушава ритъма на живот, ние създадохме BALANCE LINE STUDIO за групови и индивидуални Пилатес тренировки. 
 
Поставихме си за цел да съчетаем интересното с полезното, на перфектната локация с най-добрите инструктори, и успяхме!
Единствено при нас ще намерите специализираните уреди REFORMER, чрез които се изпълняват упражненията правилно и ефективно. 
 
Методът Пилатес е концентриран върху цялото тяло като система, а не върху определени групи, което е основно за постигането на равновесие, подобрено кръвообращение, понижаване на стреса, повишаване на издръжливостта. Движенията са бавни и преминават плавно от едно към следващо без много повторения. Методът на Пилатес изгражда сила без излишна маса, гладки издължени мускули, тонизирано тяло и стегнати коремни мускули. Ето защо тренировките със специално разработените за целта уреди е от основно значение.
 
Екипът ни от млади и високо квалифицирани инструктори се грижи за бързо постигане на желаните резултати и доброто ви настроение по време на тренировките. BALANCE LINE STUDIO работи съвместно със спортно-възстановителен център, в който екип от професионално квалифицирани терапевти извършват процедури за възстановяване и лечение на увреди в областта на ортопедията, травматологията и неврологията.
 
Екипът ни има специално отношение към хора с физически травми или такива вследствие на различни заболявания - спортисти, възрастни хора, деца с неправилна стойка, хора, работещи дълго време седяща работа, хора с хронична болка, претоварване и др.
 
Локацията на BALANCE LINE STUDIO е изключително удобна – до метростанция Бизнес парк, бул. Александър Малинов 89, тел. 0889920026. Очакваме ви!

Свързани новини

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024