Поли Генова и Avon Mark те предизвикват!

Вдъхновени от дръзките цветове, щурите нюанси и смелите момичета, Avon и Поли Генова се обединяват във впечатляващ съвместен проект! Талантливата звезда е лицето на новият бранд гримове на Avon – Mark, а съвместната й работа с козметичната компания ражда най-скорошния й хит – "Споделяме едно сърце".
 
"Ние вдъхновяваме, ти твориш!" е предизвикателството, което Avon и Поли отправят към почитателките на стила и красотата. Ярки цветове, смели комбинации и много увереност са тайната зад колекцията гримове. Разнообразната гама на Avon Mark включва избрани продукти от декоративната козметика, които се отличават с дързост и подчертано качество. 
 
В центъра на колекцията стои иновативната спирала за обем Avon Mark Spectralash, която осигурява до осем пъти по-обемни мигли без ронене, натрупване или размазване. Mожете лесно да създадете обем по собствено желание, благодарение на тристепенният апликатор.
 
Като всяко момиче, което винаги е готово да изрзява себе си, Поли Генова не пропуска и червилото! "Устните ми казват толкова много, когато използвам червило за обем и създавам впечатляващия омбре ефект, а след това завършам визията с гланц за устни. Със сигурност блестя и заслепявам!" За да срещне нуждите на звездата и на всички вдъхновяващи момичета като нея, Avon Mark създава смелите нюанси на червилото за 3D омбре ефект и нежния гланц за устни Avon Mark Plum It.
 
За впечатляващ финален завършек, Avon Mark не пропуска и грижата за ръцете! "Обожавам маникюр с геометрични фигури, който е различен и гарантирано привлича вниманието! Винаги спазвам правилото да подбирам правилната комбинация от цветове." Лакът за нокти с гел ефект Avon Mark Gel Shine ви дава свободата да творите, вдъхновени от смелите нюанси и най-актуалните тенденции! 
 
Цялата продуктова гама Avon Mark можете да откриете на сайта avon.bg или при най-близкия представител.

Свързани новини

Фермери на предколеден пазар

12.12.2017

Bilka за красивите детски усмивки

06.12.2017

"Феята от захарницата" от Катя Антонова

02.12.2017

Мина SOFIA Green Fashion Days 2017

30.11.2017

Пети магазин Mömax в България!

20.11.2017

Коментари