"БЕБЕМАНИЯ на пазар" - всичко за вашето новородено съкровище

Организаторите на ежегодното изложение "БЕБЕМАНИЯ" в лицето на АТСДБ (Асоциация на търговците на стоки за детето в България) решиха да предложат нещо различно за всички бъдещи и настоящи родители на бебета и малки деца - първото по рода си търговско изложение "БЕБЕМАНИЯ на пазар". 
 
Тази пролет ще имате възможност да се запознаете, да си изберете и закупите всичко необходимо за едно новородено бебе, събрано на едно място. По време на изложението "БЕБЕМАНИЯ на пазар" всеки посетител ще може да вземе безплатно и своята карта Клуб Бебемания, която предоставя специални, преференциални търговски отстъпки в магазините, партньори на клуба. Карта с най-близките до вас магазини и специалните условия, които те Ви предлагат може да откриете на уеб сайта на клуба club-bebemania.bg.
 
А през есента, от 24-26 ноември 2017г., очаквайте и вече утвърдилото се и много търсено издание на специализираното изложение "БЕБЕМАНИЯ 2017", на което ще имате възможност да се запознаете с най-големите новости в стоките за бебета и деца и да получите най-професионалните съвети свързани с предизвикателствата пред бъдещите и настоящи родители на новородени бебета и малки деца.

Свързани новини

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024