Включете се в конкурса за детска рисунка на H&M!

Каним всички деца на възраст до 14 години да нарисуват себе си или своето семейство в любимите си дрехи и да качат рисунка във формат А4 на hmkids.bg между 22 май и 4 юни.
 
Специална отстъпка:
Всеки участник, качил снимка, получава по имейл или чрез SMS електронен ваучер за 30% отстъпка на един артикул от детската ни колекция, валиден само за периода 1-4 юни.
 
Награди:
1-во място: Най-добрата рисунка ще бъде използвана за дизайн на лимитирана серия H&M детски торбички, които ще влязат в обръщение във всички магазини в страната през месец юли. Победителят получава и H&M карта-ваучер на стойност 100 лв.
2-ро и 3-то място: H&M карта-ваучер на стойност 100 лв.
 
ПРОЦЕС НА УЧАСТИЕ И РЕГИСТРАЦИЯ:
1. Нарисувайте рисунка на стандартен лист А4. Няма ограничения за използваните материали и техники за рисуване.
2. Качете снимка на рисунката на hmkids.bg в jpg или png формат до 10 mb и попълнете формата за регистрация.
3. Вземете своя електронен ваучер за 30% отстъпка на един артикул от детската ни колекция, валиден за периода 1-4 юни.
4. Споделяйте своята рисунка сред близки и приятели и събирайте гласове.
5. Измежду 15-те рисунки с най-голям брой гласове жури със специален гост Мария Силвестър ще избере трите най-добри.
 
НАГРАДИ:
Избраният победител в Конкурса ще получи ваучер на стойност 100 лв., а рисунката му или част от нея ще бъде отпечатана върху лимитирана серия хартиени торбички, които ще се дават на клиентите в детския департамент на магазините на H&M през месец юли 2017 г. На торбичката ще бъде изписано името и възрастта на победителя.
Класираните на второ и трето място победители също ще получат ваучер на стойност 100 лв.
Всички участници в Конкурса, чиито рисунки са публикувани на страницата hmkids.bg, ще получат електронен ваучер за 30% отстъпка на един артикул от детската колекция на H&M. Електронният ваучер за отстъпка се генерира на сайта на Конкурса при успешно качване на рисунка и се изпраща по електронна поща или чрез SMS. Ваучерът може да бъде използван в периода 1 юни – 4 юни 2017 г. при представянето му на каса в принтиран или електронен вид на мобилно устройство във всеки един магазин на H&M на територията на Република България. Ваучерът не важи за онлайн покупки. 
 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Допълнителна информация, свързана с Конкурса, може да бъде получена чрез запитване на e-mail customerservice.bg@hm.com или на телефонeн номер 0800 300 12.

Свързани новини

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024

Доброволци в спорта

29.02.2024