Първи летен лагер-фестивал "Вълни от таланти" - Кранево 2017

От 16 до 25 юни в с. Кранево, общ. Балчик, обл. Добрич ще се проведе първият летен лагер-фестивал “Вълни от таланти". Той ще даде възможност за изява на множество талантливи деца и младежи  и ще повиши мотивацията им да се занимават с конструктивна творческа дейност в областта на музикалното и танцово изкуство. 
 
Фестивалът няма конкурсен характер и е отворен за всички читалища, културни институти, школи и състави по танци, студия, ЦРД, групи и др. занимаващи се с танцово, певческо и музикално изкуство. Право на участие имат всички музикални и танцови жанрове - български народни танци, класически балет, модерни танци, хип-хоп, латино и спортни танци, фолклорно и естрадно пеене. По този начин публиката ще се наслади на богата музикално-танцова палитра.
 
Организаторите на фестивала – Школа по танци Full dance, Танцова формация "Шевици", Танцова формация "Искри" и Сдружението на танцовите дейци, са предвидили за участниците и публиката много богата програма, която съчетава както концерти, уъркшопи по български танци, хип-хоп, латино танци, така и ежедневни аниматорски игри и забавления. А за да бъде пълно забавлението, всяка вечер се предвиждат различни партита!  

Свързани новини

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024

Доброволци в спорта

29.02.2024