Пети магазин Mömax в България!

На 23.11.2017г. отваря врати новият магазин на мебелна верига Mömax. Той се намира в гр. Варна на бул. "Владислав Варненчик" 277а и е с площ близо 3 000 кв.м. С това откриване магазините на Mömax в България са вече 5 – два в София, по един в Стара Загора и Бургас и най-новият магазин във Варна.
 
По случай откриването, Mömax ще предложи на своите клиенти атрактивни намаления и забавления в своите търговски зали. 
 
Откриването ще бъде отбелязано с големи намаления на хитови продукти, а от 23.11 до 26.11.2017г. клиентите на всички магазини Mömax в страната ще могат да се възползват и от 18% отстъпка за всички мебели и аксесоари. Отстъпката е за всички стоки, за които не е обявено друго намаление.
 
Докато разглеждат и избират от богатия асортимент мебели и аксесоари за дома, клиентите на Mömax могат да се включат в игра-томбола, в която могат да спечелят ваучери за пазаруване в магазина. А всички фенове на талисмана на Mömax – Миа Домашния дух, ще могат да я видят в магазина и да се снимат с нея.
 
Освен празнична атмосфера, веригата е подготвила специални изненади за първите посетители във Варна – първите 100 продажби ще получат ваучер за 20% отстъпка за бъдеща покупка в Mömax.
 
Като част от австрийския мебелен гигант XXXLutz, Mömax предлага богат асортимент от мебели, цялостни интериорни решения, аксесоари, домашен текстил и декорация на изгодни цени, като пренася на българския пазар модерното и младежко излъчване на австрийския си аналог. В асортимента на Mömax участват пpoдyĸти и мaтepиaли oт нaй-виcoĸo ĸaчecтвo cъc coбcтвeни мapĸи, както и нaй-дoбpитe пpoдyĸти oт български пpoизвoдитeли.
 
Магазини на Mömax има в 5 страни в Европа - Австрия, Германия, Унгария и Словения и България. 

Свързани новини

Bilka за красивите детски усмивки

06.12.2017

"Феята от захарницата" от Катя Антонова

02.12.2017

Мина SOFIA Green Fashion Days 2017

30.11.2017

Сезонът на празниците със Suchard

07.11.2017

Национално състезание по чужди езици

26.10.2017

Коментари