Фермери от цялата страна на предколеден пазар в сърцето на столицата (галерия)

За трета поредна година фермери и занаятчии от цялата страна ще се съберат на Коледен фермерски пазар в сърцето на София. 
 
Той ще се проведе на 17-и декември, неделя, на обичайното място – в началото на ул. Оборище, между бул. Васил Левски и храм-паметника Св. Александър Невски. Организатори на събитието са Столична община, Общинско дружество "Пазари Юг" и Кооперация Хранкооп София
 
Тази година срещата ще бъде още по-богата и пъстра, защото ще се включат участници и от градовете, в които Кооперация Хранкооп – София стартира фермерски пазари през 2017 г – Банкя, Хасково и Добрич. Всички гости на пазара ще могат да се срещнат лично с производителите и с тяхна помощ да изберат най-доброто за празничната си трапеза. 
 
Ще има хляб и печива с квас, сладкиши, голямо разнообразие на мед и пчелни продукти, тахани и ядкови пасти, млечни продукти - от козе, овче, краве и биволско мляко, месни деликатеси - от телешко, свинско, овче, заешко, пилешко. 
 
Напитки и сладка за всеки вкус, зеленчуци и плодове – пресни и консервирани, билки и подправки, занаятчийски шоколад, ядки, натурална козметика, бижута и аксесоари от естествени материали, празнични декорации и аксесоари за бита. 
 
Пазарът започва в 11 часа и ще продължи до 18 часа. Събитието можете да следите и във фейсбук - Коледен фермерски пазар на пл. Александър Невски. Заповядайте!

Свързани новини

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024