Пролетта е на пеперуда разстояние с Avon

Хвани си пеперуда или как да се понесеш на крилете на красотата с Avon и да влезеш във форма за слънчевите емоции, които носи пролетта. 
 
Трудно е да повярваш, че пролетта е започнала, когато все още носиш зимните си дрехи. Но сезон пролет/лято 2018 вече е тук с нови вълнуващи beauty тенденции. Ако и ти си мечтаеш за безкрайни нежно-въздушни мигове на радост и нови пеперуди, които ще запърхат в корема ти, когато видиш ти знаеш кой, следващите редове са за теб. Avon знае, че всеки момент е подходящият да започнеш да се грижиш по-добре за себе си и външния си вид.
 
Пролетта е на пеперуда разстояние, 
 
както и мечтаната фигура. Ако си smart, вече си започнала да подготвяш тялото си за пролетно преобразяване. Избрала си подходящото натоварване за твоя начин и ритъм на живот – йога, каране на колело или бягане в парка под звуците на любимата музика, което комбинираш с разумен и здравословен хранителен режим. 
 
Avon ти предлага един скрит жокер, вдъхновен от криотерапията, стимулираща изгарянето на мазнините и намаляваща видимостта на целулита. Става въпрос за новия Avon Works Cooling Active – охлаждащ антицелулитен гел, иновация в серията от продукти Avon Works за стягаща и антицелулитна грижа за твоето тяло. 
 
 
Използвай Avon Works, за да се доближиш до ефекта на по-слаб силует, изгладиш и стегнеш кожата си и намалиш видимостта дори на упорития целулит. Вземи го на специална промоционална цена от пролетната кампания на Avon с Beauty fly пепeруди.
 
Една пеперуда не е достатъчна,
 
както и само стриктен режим. Тайната на неустоимата пролетна визия е загадъчното сияние, което излъчваш когато си в хармония с духа си, овладяла си стреса и си открила точната формула за релакс. Редуването на интензивно натоварване с по-дълги почивки не е нова формула, но в забързаното ежедневие е житейски истина, която често забравяме или пренебрегваме. А пролетта е времето, в което топлите слънчеви лъчи съвсем умишлено ни изкушават да забавим темпото и да се порадваме на събуждащата се красота около нас. Както и на заслужен миг на релакс.
 
Точно за тези моменти е и новата кампания на Avon, с която се понасяш на крилете на красотата. Beauty Fly е пролетна кампания на Avon, в която всеки продукт, отбелязан със специален стикер пеперуда ти помага да трупаш точки, с които можеш да вземеш любим продукт на символична цена. Комбинирай различни продукти от кампанията на Avon Beauty Fly – от декоративна козметика в тренди нюанси и цветове, до ароматен ексфолиант за тяло с екстракт от колумбийско кафе. 
 
Колкото повече пеперуди събираш, толкова повече точки трупаш, а за участваш в кампанията трябва да вземеш продукт Avon Works и да го комбинираш с друг, отбелязан с пеперуда в брошура 05 (за срока от 22.03-11.04). Всяка точка "отключва" специална селекция от продукти - страхотни комплименти от Avon, които можеш да закупиш на символична цена. 
 
 
Не пропускай и пеперудените въпроси, за които ще даваме повече информация във винаги зареждащото с добро настроение и вдъхновение предаване "Шоуто на Калина" само на честотите на радио FM+.
 
Научи още и на страницата на Avon или задай своя пеперуден въпрос във Facebook страницата на Avon AVON Bulgaria.

Свързани новини

Пет аромата от Avon за пролетта

18.04.2018

COMO отпразнува 13 години на пазарa

17.04.2018

Започнете нов бизнес с Valentino

04.04.2018

Фантастикo с ново партньорство

22.03.2018

Всеки заслужава да бъде добре облечен

12.03.2018

Коментари