Пролетта е на пеперуда разстояние с Avon

Хвани си пеперуда или как да се понесеш на крилете на красотата с Avon и да влезеш във форма за слънчевите емоции, които носи пролетта. 
 
Трудно е да повярваш, че пролетта е започнала, когато все още носиш зимните си дрехи. Но сезон пролет/лято 2018 вече е тук с нови вълнуващи beauty тенденции. Ако и ти си мечтаеш за безкрайни нежно-въздушни мигове на радост и нови пеперуди, които ще запърхат в корема ти, когато видиш ти знаеш кой, следващите редове са за теб. Avon знае, че всеки момент е подходящият да започнеш да се грижиш по-добре за себе си и външния си вид.
 
Пролетта е на пеперуда разстояние, 
 
както и мечтаната фигура. Ако си smart, вече си започнала да подготвяш тялото си за пролетно преобразяване. Избрала си подходящото натоварване за твоя начин и ритъм на живот – йога, каране на колело или бягане в парка под звуците на любимата музика, което комбинираш с разумен и здравословен хранителен режим. 
 
Avon ти предлага един скрит жокер, вдъхновен от криотерапията, стимулираща изгарянето на мазнините и намаляваща видимостта на целулита. Става въпрос за новия Avon Works Cooling Active – охлаждащ антицелулитен гел, иновация в серията от продукти Avon Works за стягаща и антицелулитна грижа за твоето тяло. 
 
 
Използвай Avon Works, за да се доближиш до ефекта на по-слаб силует, изгладиш и стегнеш кожата си и намалиш видимостта дори на упорития целулит. Вземи го на специална промоционална цена от пролетната кампания на Avon с Beauty fly пепeруди.
 
Една пеперуда не е достатъчна,
 
както и само стриктен режим. Тайната на неустоимата пролетна визия е загадъчното сияние, което излъчваш когато си в хармония с духа си, овладяла си стреса и си открила точната формула за релакс. Редуването на интензивно натоварване с по-дълги почивки не е нова формула, но в забързаното ежедневие е житейски истина, която често забравяме или пренебрегваме. А пролетта е времето, в което топлите слънчеви лъчи съвсем умишлено ни изкушават да забавим темпото и да се порадваме на събуждащата се красота около нас. Както и на заслужен миг на релакс.
 
Точно за тези моменти е и новата кампания на Avon, с която се понасяш на крилете на красотата. Beauty Fly е пролетна кампания на Avon, в която всеки продукт, отбелязан със специален стикер пеперуда ти помага да трупаш точки, с които можеш да вземеш любим продукт на символична цена. Комбинирай различни продукти от кампанията на Avon Beauty Fly – от декоративна козметика в тренди нюанси и цветове, до ароматен ексфолиант за тяло с екстракт от колумбийско кафе. 
 
Колкото повече пеперуди събираш, толкова повече точки трупаш, а за участваш в кампанията трябва да вземеш продукт Avon Works и да го комбинираш с друг, отбелязан с пеперуда в брошура 05 (за срока от 22.03-11.04). Всяка точка "отключва" специална селекция от продукти - страхотни комплименти от Avon, които можеш да закупиш на символична цена. 
 
 
Не пропускай и пеперудените въпроси, за които ще даваме повече информация във винаги зареждащото с добро настроение и вдъхновение предаване "Шоуто на Калина" само на честотите на радио FM+.
 
Научи още и на страницата на Avon или задай своя пеперуден въпрос във Facebook страницата на Avon AVON Bulgaria.

Свързани новини

Броени дни ни делят от събитието

22.07.2024

По-сигурни на пътя!

25.06.2024

УЕФА ЕВРО 2024 в ефира на БНТ

10.06.2024

За нормална функция на черния дроб

29.04.2024

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024