Започнете нов бизнес с Valentino Chocolatier

Искате ли да се потопите в магията на шоколада? Да започвате работната седмица с аромат на какао? Да бъдете повод за усмивката и доброто настроение на хората във вашия град?
 
Е, то тогава Valentino Chocolatier са вашият вкусен партньор за това! В момента те представят ексклузивно предложение за франчайз на марката! Започнете свой шоколадов бизнес като ексклузивен представител за вашия град на над 120 различни вида ръчно изработени бутикови шоколадови изделия, запазена марка на Шоколадова Къща Valentino Chocolatier - Белгия. Какъв по-интригуващ бизнес от магазин с богат асортимент пралини, с чисти природни съставки по уникална, но проста рецепта?
 
Освен това ще имате възможността да представите във вашия град един уникален за България продукт - бира, създадена специално за консумация с черен шоколад. По специално разработена рецепта на белгийския шоколатиер и любител на бирата - Свен Деман, Valentino Chocolatier произвеждат своята крафт светла бира! Уникалността на бирата се крие в баланса между горчивия и сладък вкус, който представлява идеален партньор за натуралния белгийски шоколад. 
 
От Valentino Chocolatier ще получите цялостно съдействие, професионално обучения и партньори, които ще бъдат до вас във всеки момент от развитието на вашия бизнес! 
 
Valentino Chocolatier България е основана на 25 юни 2005 г., и е една от първите, които предлага ръчно изработен белгийски шоколад в България. Към момента марката има три магазина в град София. 
 
За повече информация и подробности, а защо не и една шоколадова среща, можете да се свържете с официалните представители на марката за България на телефон: 0896426216
Или във facebook страницата им: facebook.com/chocochoco.

Свързани новини

Ново на камерна сцена

15.02.2024

Още пари за иновации

11.01.2024

Качество и вкус от BG Market

03.01.2024

"Музикален Акселератор" за трета година

13.12.2023

Историята на The Parker Pen

11.12.2023