COMO отпразнува 13 години на българския пазар

СОМО отбеляза своята 13 годишнина на българския пазар с празничен концерт със специален гост Любо Киров. 
 
Събитието в шоурума нa магазина за мебели и аксесоари създаде незабравими емоции на стотици гости, които пяха едни от най-известните хитове на звездата. "Има ли цветя", "Мога" бяха само част от песните, допринесли за доброто настроение на публиката. Посетителите получиха и специален подарък – снимка в рамка с автограф от Любо. 
 
По време на събитието гостите имаха възможност да се включат и в редица забавни активности в шоурума, в които да проявят бързина и изобретателност. 
 
"За 13 години на българския пазар СОМО измина дълъг път на развитие, утвърждавайки се като търсен избор за хората със стил и предпочитание за качествени дизайнерски предложения. Основният ни двигател са нашите верни клиенти. Ще продължим да се променяме и адаптираме спрямо средата, за да предоставяме най-добрите решения за обзавеждане. Живеем с уюта във вашия дом." – сподели Сабина Хадживасилевa, маркетинг директор, CОМО.
 
През годините СОМО се утвърди като една от най-разпознаваемите марки и магазини за качествени, модерни и функционални мебели и аксесоари за дома. Магазин СОМО, един от общо четирите филиала на австрийската верига К. Лудвиг, е създаден през 2005 и е единственият в България. Останалите три шоурума са позиционирани в столицата на Австрия – Виена. Филиалът на австрийската верига може да Ви вдъхнови да освежите дома си според стила и предпочитанията, които имате.

Свързани новини

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024

Доброволци в спорта

29.02.2024