Пет аромата от Avon за вдъхновяваща пролет

Според Avon няма прекалено ранен момент, в който да започнеш да чертаеш планове за сбъдване на мечтите си. Интуицията ти подсказва, че тази пролет ще бъде особено специална. Затова ти предлагаме страхотна възможност да добавиш ароматен акцент към вълшебните си приключения. 
 
Новата класика Little Black Dress
Където и да те отведат първите слънчеви емоции, разчитай на универсалната елегантност на букета от циклама, иланг-иланг и слива на Little Black Dress. Тази година Avon обнови емблематичния си парфюм и вече имаш избор между трите изтънчени и универсални LBD Weekend, LBD Party и LBD Classic.
 
 
В крехката сърцевина на класическия аромат Little Black Dress се крие цветът на цветовете – иланг-иланг. Една секунда в неговата прегръдка е достатъчна, за да усетиш спокойствието, което носи всяка пролетта привечер. Балансиращите нотки на циклама и слива добавят непреходния елемент на естествената елегантност, която носи в себе си всяка жена.
 
Началото на Far Away приключение 
Жасминът е цветето на мечтателите. Ароматът му е деликатен, но характерен и е достатъчно една среща с него, за да се влюбиш. Също като теб, това цвете се събужда още в края на зимата, за да посрещне първите топли дни с увереност, че най-хубавото предстои. Това е и обещание, което се крие в трите ароматни композиции на Far Away, в основата на които е вложено масло от жасмин. 
 
 
Избери между Far Away с фрезия, жасмин и ванилoв мускус, Far Away Gold очароващ с иланг-иланг от Мохели, индийски жасмин и ванилия от Мадагаскар или Far Away Infinity, вдъхновяващ промяна в ежедневието ти с комбинация от турта, индийски жасмин и ванилия. И трите парфюма са таен съюзник, който вдъхва увереност за специалните ти моменти, с които ще наситиш пролетта.
 
Защото Perceive ти отива
Avon те пита "Има ли по-голямо изкушение от това да бъдеш себе си"? Ако вече знаеш отговора, то Perceive на Avon е точният аромат за теб. Цветната бленда от фрезия, круша и мускус е перфектното допълнение към женствената и ефирна енергия, която излъчваш. 
 
 
А знаеш ли, че фрезията, която е в основата на Perceive е внесена в Европа от Африка? За Avon това е онази тайна съставка приключенски дух, която прави парфюмите от серията Perceive наистина неповторими и неуловими.
 
За вечерите ти на Attraction
Пролетните вечери крият в себе си особено очарование. Комбинацията от събития, хора и емоции не могат да се опишат само с една дума. А пролетта е времето, в което се връщаме към това, което обичаме, към моментите, в които най-красивите черти на характера разцъфват за нови емоции. Точно за тези моменти, в които събираш не само погледи, но и искрено възхищение, ароматната комбинация от къпина, магнетичен мускус и ванилов кехлибар на Avon Attraction ще подчертае неоспоримата ти красота и съблазнителна вечерна визия.
 
 
А за романтичните мечтателки Today, Tomorrow & Always
Avon е открил идеалната ароматна бленда от фрезия, розова вода и мускус, в която сякаш са закодирани всички истории за голямата и вечна любов. Любов, която започва днес и се появява в утрешния ден с категорично обещание да остане завинаги. TTA Today на Avon е именно това ароматно вълшебство.
 
 
Петте пролетни аромати на Avon събуждат сетивата ти за наситени с емоции мигове. Започни незабравимо пролетно приключение в последната седмица от кампанията на Avon за събиране на пеперуди, в която с лекота ще се понесеш на крилете на красотата. Не пропускай тази възможност да вземеш на промоционална цена парфюма, чийто аромат до съвършенство допълва характера и желанията ти. 
 
Разгледай брошурата за периода от 12.04 до 02.05. В нея за всяка поръчка от 20лв., която задължително трябва да включва и нюанс на любимото ти червило Beauty Lip Stylo, получаваш една пеперуда. Събирай пеперуди и вземи специални продукти на Avon на символична цена. 
 
 
Виж повече за пеперудената приказка и промоционалните цени на парюмите на Avon на avon.bg.

Свързани новини

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024