"Джой Фешън" празнува 50 оптики в цялата страна

Радостта от хубавите очила е специалният подарък на "Джой Фешън" по повод техния празник. Всеки, закупил един чифт диоптрични или слънчеви очила, от 8 до 21 май включително, получава безплатно втори – слънчев, диоптричен, дамски или мъжки, спортен или елегантен, без ограничения в избора. 
 
Освен двойна, радостта може да бъде и споделена, ако вторите очила се превърнат в подарък за любим човек, приятел или колега. Предложението важи за всички специализирани оптики от шестте вериги на "Джой Фешън" в цялата страна: Grand Optics, Joy Optics, ZEISS VISION CENTER, Kid Optics, Opto Sport и Polaroid Shop
 
Модни, технологични и здравни центрове едновременно – такива са съвременните оптики по света. Но те съществуват и в България, а сериозен принос за това има най-голямата компания в оптичния бранш за страната ни "Джой Фешън". За последните 16 години те създават 50 специализирани оптики, като най-новата отваря врати през месец май 2018-та. 
 
Модерните оптики улесняват много съвременния човек с неговия динамичен начин на живот, защото предлагат цялостна, експертна грижа за зрението. Те са фешън дестинация, където могат да се намерят всякакви модели очила - от най-актуалните, до най-нестандартните. Но оптиките са и лекарски кабинет, в който всеки може да се погрижи за очите си с помощта на специалисти и най-модерна апаратура. На човек му остава само да се наслади на радостта и комфорта от това да носи точните за него очила – едни, а защо не и втори! 
 
Не е случаен фактът, че първата, както и най-новата оптика на "Джой Фешън" са именно от веригата Joy Optics. Там винаги има най-голямо разнообразие от очила за възможностите на всеки и атрактивни ежемесечни промоции. А усещането, че си взел нещо качествено на добра цена и си получил бонус, изпълва човек с искрена радост! 
 
Изборът на нови очила е също и чудесна възможност за хората да проверят зрението си! Всеки може да го направи в оптиките от веригата Grand Optics, където освен изключително модно разнообразие от очила има задължителен очен кабинет и кът за експресна изработка. Смартфони, таблети и компютри, които станаха неизменна част от всекидневието, насочиха вниманието на все повече хора към предимствата на "дигиталните стъкла", които намаляват умората на очите и ги предпазват от вредната синя светлина. 
 
В технологично отношение, когато говорим за съвършенство в оптичния бранш, то задължително е свързано с ZEISS. Прецизните почитатели на очилата ще оценят най-новите високотехнологични уреди и инструменти за измерване, както и ексклузивната селекция продукти в бутиковите оптики ZEISS VISION CENTER. Употребата на електронни устройства засили също необходимостта от превантивна грижа за зрението.Тя е още по-важна, когато става въпрос за детските очи. Специфичните грижи за тях често затрудняват родителите, но те могат да разчитат на експертна помощ в специализираните детски оптики Kid Optics.
 
Повишеното внимание на хората към грижата за зрението и осъзнаването на предимствата на очилата за специфични дейности са част от тенденциите, които специалистите на ‚Джой Фешън" наблюдават през последните години. Те отчитат промяна и в отношението на българите към слънчевите очила, които все повече се възприемат като необходимост, а не само като моден аксесоар. 
 
Културата на туризъм и спортовете на открито налагат носенето на слънчеви очила със задължителен UV филтър и поляризация, както през лятото, така и през зимата. Установено е, че количество на вредните лъчи е еднакво и при слънчево, и при облачно и мрачно време. Шофьорите знаят добре какво удобство са очилата, които премахват отраженията и изчистват образа. Затова е изключително важно да се избират качествени слънчеви очила с поляризация, което човек най-сигурно може да направи в специализираните оптики като Polaroid Shop. 
 
Същото важи и за специфичните очила за различни спортове в оптиките Opto Sport, независимо дали става въпрос за слънчеви очила, диоптрични очила или маски за плуване. 
 

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024

Доброволци в спорта

29.02.2024

Премиера по Андерсен

23.02.2024