"Джой Фешън" празнува 50 оптики в цялата страна

Радостта от хубавите очила е специалният подарък на "Джой Фешън" по повод техния празник. Всеки, закупил един чифт диоптрични или слънчеви очила, от 8 до 21 май включително, получава безплатно втори – слънчев, диоптричен, дамски или мъжки, спортен или елегантен, без ограничения в избора. 
 
Освен двойна, радостта може да бъде и споделена, ако вторите очила се превърнат в подарък за любим човек, приятел или колега. Предложението важи за всички специализирани оптики от шестте вериги на "Джой Фешън" в цялата страна: Grand Optics, Joy Optics, ZEISS VISION CENTER, Kid Optics, Opto Sport и Polaroid Shop
 
Модни, технологични и здравни центрове едновременно – такива са съвременните оптики по света. Но те съществуват и в България, а сериозен принос за това има най-голямата компания в оптичния бранш за страната ни "Джой Фешън". За последните 16 години те създават 50 специализирани оптики, като най-новата отваря врати през месец май 2018-та. 
 
Модерните оптики улесняват много съвременния човек с неговия динамичен начин на живот, защото предлагат цялостна, експертна грижа за зрението. Те са фешън дестинация, където могат да се намерят всякакви модели очила - от най-актуалните, до най-нестандартните. Но оптиките са и лекарски кабинет, в който всеки може да се погрижи за очите си с помощта на специалисти и най-модерна апаратура. На човек му остава само да се наслади на радостта и комфорта от това да носи точните за него очила – едни, а защо не и втори! 
 
Не е случаен фактът, че първата, както и най-новата оптика на "Джой Фешън" са именно от веригата Joy Optics. Там винаги има най-голямо разнообразие от очила за възможностите на всеки и атрактивни ежемесечни промоции. А усещането, че си взел нещо качествено на добра цена и си получил бонус, изпълва човек с искрена радост! 
 
Изборът на нови очила е също и чудесна възможност за хората да проверят зрението си! Всеки може да го направи в оптиките от веригата Grand Optics, където освен изключително модно разнообразие от очила има задължителен очен кабинет и кът за експресна изработка. Смартфони, таблети и компютри, които станаха неизменна част от всекидневието, насочиха вниманието на все повече хора към предимствата на "дигиталните стъкла", които намаляват умората на очите и ги предпазват от вредната синя светлина. 
 
В технологично отношение, когато говорим за съвършенство в оптичния бранш, то задължително е свързано с ZEISS. Прецизните почитатели на очилата ще оценят най-новите високотехнологични уреди и инструменти за измерване, както и ексклузивната селекция продукти в бутиковите оптики ZEISS VISION CENTER. Употребата на електронни устройства засили също необходимостта от превантивна грижа за зрението.Тя е още по-важна, когато става въпрос за детските очи. Специфичните грижи за тях често затрудняват родителите, но те могат да разчитат на експертна помощ в специализираните детски оптики Kid Optics.
 
Повишеното внимание на хората към грижата за зрението и осъзнаването на предимствата на очилата за специфични дейности са част от тенденциите, които специалистите на ‚Джой Фешън" наблюдават през последните години. Те отчитат промяна и в отношението на българите към слънчевите очила, които все повече се възприемат като необходимост, а не само като моден аксесоар. 
 
Културата на туризъм и спортовете на открито налагат носенето на слънчеви очила със задължителен UV филтър и поляризация, както през лятото, така и през зимата. Установено е, че количество на вредните лъчи е еднакво и при слънчево, и при облачно и мрачно време. Шофьорите знаят добре какво удобство са очилата, които премахват отраженията и изчистват образа. Затова е изключително важно да се избират качествени слънчеви очила с поляризация, което човек най-сигурно може да направи в специализираните оптики като Polaroid Shop. 
 
Същото важи и за специфичните очила за различни спортове в оптиките Opto Sport, независимо дали става въпрос за слънчеви очила, диоптрични очила или маски за плуване. 
 

Свързани новини

За нормална функция на черния дроб

29.04.2024

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024