Mitsubishi Electric – Знания в действие

Повече от 20 години фирма ClimaCom e официален представител за България на Mitsubishi Electric Living Environment Systems и предлaга най-високите технологии в областта на климатичната, отоплителната и вентилационната техника за Вашите нужди и комфорт. 
 
С продуктите на Mitsubishi Electric, символ на иновация и безкомпромисно качество, са оборудвани някои от големите търговски и индустриални обекти в България. 
 
Продуктовата гама, която предлагаме на българския пазар, включва голямо разнообразие от домашен клас климатици, търговски клас климатични системи, климатични системи за индустриални проекти, термопомпени системи въздух-вода, вентилационни системи Lossnay.
 
Продуктите на Mitsubishi Electric се отличават със своята енергийна ефективност, качество, модерен дизайн, грижа за потребителите и околната среда. Благодарение на своята тиха работа ще останат почти незабележими във всяко помещение, доставяйки необходимия личен комфорт. 
 
Освен това, продуктите на Mitsubishi Electric предоставят страхотната възможност да бъдат управлявани от разстояние, с помощта на MELCloud - безжичният WiFi адаптер на Mitsubishi Electric, който позволява бързо и лесно дистанционно управление, както и контрол на телата от компютър, лаптоп или смартфон чрез интернет връзка.
 
"Mitsubishi Electric LES предоставя експертни знания за споделен успех: изслушване и разбиране. Разработване на интелигентни продукти. Осигуряване на професионални съвети. Откриване на нови насоки за развитие. Моделиране на бъдещето. Превръщане на опита в решения. Това означава "Знания в действие" за нас".
 
Разгледайте предлаганите от нас продукти на climacom.com

Свързани новини

"Списание 8 НА ЖИВО" ще гостува в Бургас

18.07.2019

ИТ и телекомуникации - най-добре платени

09.07.2019

Кампанията на Avon срещу рака на гърдата

03.07.2019

Образование във ВФУАМ

21.06.2019

Discover.Vino World 2019

02.05.2019

Коментари