"Овладей пътя" - кампания за усъвършенстване на шофирането

"Овладей пътя" e социално-отговорна кампания за усъвършенстване на шофирането и начин да положим основите за реални стъпки към подобряване на безопасността по пътищата, организирана от на Mirafiori Academy.
 
В рамките на 5 дни имате възможност да се включите в безплатното теоретично и практическо обучение по безопасно шофиране в зимни условия. Кампанията цели реално да подготви колкото се може повече шофьори за предстоящия зимен сезон чрез безплатно теоретично и практическо обучение, което да повлияе положително на поведението им на пътя, така че да създаде една по-безопасна среда за всички участници в движението.
 
След миналогодишния успех, в който през обучението ни преминаха над 200 човека пред Национален стадион "Васил Левски", тази година "Овладей пътя!" ще се състои на територията на ВТУ "Тодор Каблешков". Всеки шофьор ще седне зад волана на специално осигурените за целта автомобили, ще има възможност да изпита възможностите си и да добие умения за справяне в критични ситуации в създадените за целта изпитания. Всеки желаещ да влезе в залата за теоретичните обучения пък ще може да стори това съвсем безплатно и без ограничение на броя хора в някой от определените за това часове през четирите дни на събитието. 
 
По време на "Овладей пътя!" има и още една изненада - всеки, които иска да отиде на следващото ниво на контрол над автомобила и да овладее още по-добри умения за справяне с критични ситуации, ще може да се включи в "дрифт академия". Нейната цел е категорично да дефинира и демонстрира разликата между дрифта и действителните причини за неприятните инциденти по пътищата, като диференцира "джигитите" от истинските автомобилни ентусиасти и шофьорите превърнали шофирането в страст. 
 
Mirafiori Academy са екип от професионалисти в областта на автомобилите, шофирането и автомобилния спорт, които искат да предадат своя опит, познания и умения, за да помогнат на щофьорите да станат по-способни и безопасни зад волана за себе си и околните. От внимателно синтезираната теория, през шофирането на компютърни симулатори и реалното шофиране в различни ситуации и условия - програмите им целят да предложат всичко, от което човек има нужда, за да шофира като професионалист.

Свързани новини

За нормална функция на черния дроб

29.04.2024

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024