Наближава "Златно сърце" 2018 - петите годишни награди за благотворителност

На 4 декември 2018 в хотел Хилтън ще се проведе петото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност "Златно сърце", организирани от списание и клуб Business Lady и списание Bulgaria Business Review. 
 
Инициативата цели да възнагради морално усилията и даде публичност на компании и институции, инцииращи и подкрепящи социални и общественополезни каузи и даващи своя принос към обществото, в което всички живеем и работим. Награда "Златно сърце" може да получи всяка българска или международна компания, или отделна личност, социално ангажирана на територията на България в различни категории, сред които: Зелена планета, Спортни инициативи, Корпоративен гражданин, Подкрепа на беззащитните, Устойчиво развитие, Образование, обучение и развитие, Информационни кампании за превенция и устойчивост, Културни проекти, Здравеопазване и здравни инициативи, НПО в действие, Медиите и социалните каузи, Личност - вдъхновител и други.
 
На официалната церемония ще присъстват около 150 официални лица, представители на бизнеса и политиката у нас, гости и приятели на списанието, които ще се насладят на изтънчена гала вечеря, докато наблюдават официалното награждаване и незабравимата шоу програма. 
 
Тази година акцент ще имат кампании и инициативи, насочени към децата, семействата, подрастващите и младите хора в посока на тяхното обучение и професионално развитие в България и създаването на нормална и здравословна среда, в която да живеят и да се реализират. Акцентът произтича от каузата на организторите – посредством целите и активностите на сдружение "Успешни в България" и чрез споделянето на добри практики в лицето на успешни личности да противодействат на черната статистика и да мотивират младите хора да потърсят своето бъдеще в родината си. Сред основните цели на сдружението, също така, е да помага за професионалното ориентиране, за развитието на предприемаческия дух и начин на мислене у децата, да подпомага връзката и координацията между бизнеса и образованието.
 
Наградите на списание Business Lady са продължение на основната цел на изданието - да споделя успешни бизнес практики, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.

Свързани новини

За нормална функция на черния дроб

29.04.2024

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024