Обгърнете дома си в топлина и комфорт с климатиците на Mitsubishi Electric

На прага на зимния сезон сме и всеки мечтае за топлина и комфорт, а климатиците на Mitsubishi Electric притежават редица функции, които ще Ви ги осигурят както у дома, така и на работното място.
 
Фирма ClimaCom e официален представител за България на Mitsubishi Electric Living Environment Systems и предлага богата продуктова гама от най-високите технологии в областта на климатичната, отоплителната и вентилационната техника за Вашите нужди и комфорт.
 
Mitsubishi Electric  разработва технологии за балансиране на комфортa и екологията, постигащи по-голяма ефективност. Пример за такава технология e „3D i-see sensor”. Сензорът разпознава присъствието на хора в помещението. Когато стаята е празна, климатикът автоматично преминава в икономичен режим. Интелигентната технология предоставя възможността за локално регулиране на въздуха спрямо местоположението на хората в помещението.
 
А Технологията Zubadan Ви гарантира топъл дом дори и при ниски външни температури до -25°C. Функцията хипер отопление, част от серията Zubadan е създадена, за да генерира голяма отоплителна мощност, дори и при много сурови условия. Освен, че се грижи за Вашия комфорт у дома, чрез своите политики, технологии и дейности, компанията Mitsubishi Electric подпомага и създаването на едно по-зелено бъдеще.
 
Гледайки напред към своя 100-годишен юбилей през 2021 година, Mitsubishi Electric се стреми да се превърне в глобална, водеща зелена компания. Насърчава устойчивото развитие и се ангажира с опазването и възстановяването на глобалната околна среда чрез своите технологии, бизнес дейности и чрез действията на своите служители.
 
Разгледайте предлаганите от нас продукти на climacom.com.

Свързани новини

За нормална функция на черния дроб

29.04.2024

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024