Обгърнете дома си в топлина и комфорт с климатиците на Mitsubishi Electric

На прага на зимния сезон сме и всеки мечтае за топлина и комфорт, а климатиците на Mitsubishi Electric притежават редица функции, които ще Ви ги осигурят както у дома, така и на работното място.
 
Фирма ClimaCom e официален представител за България на Mitsubishi Electric Living Environment Systems и предлага богата продуктова гама от най-високите технологии в областта на климатичната, отоплителната и вентилационната техника за Вашите нужди и комфорт.
 
Mitsubishi Electric  разработва технологии за балансиране на комфортa и екологията, постигащи по-голяма ефективност. Пример за такава технология e „3D i-see sensor”. Сензорът разпознава присъствието на хора в помещението. Когато стаята е празна, климатикът автоматично преминава в икономичен режим. Интелигентната технология предоставя възможността за локално регулиране на въздуха спрямо местоположението на хората в помещението.
 
А Технологията Zubadan Ви гарантира топъл дом дори и при ниски външни температури до -25°C. Функцията хипер отопление, част от серията Zubadan е създадена, за да генерира голяма отоплителна мощност, дори и при много сурови условия. Освен, че се грижи за Вашия комфорт у дома, чрез своите политики, технологии и дейности, компанията Mitsubishi Electric подпомага и създаването на едно по-зелено бъдеще.
 
Гледайки напред към своя 100-годишен юбилей през 2021 година, Mitsubishi Electric се стреми да се превърне в глобална, водеща зелена компания. Насърчава устойчивото развитие и се ангажира с опазването и възстановяването на глобалната околна среда чрез своите технологии, бизнес дейности и чрез действията на своите служители.
 
Разгледайте предлаганите от нас продукти на climacom.com.

Свързани новини

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024