Звезди от света на бизнеса споделят визията си за бъдещето в "Business Excellence 2022"

На 21 март 2019 в хотел Маринела, зала EFE, ще се проведе топ бизнес събитието "Business Excellence 2022" и Годишните награди "Компания на годината". 
 
Организатор на инициативата е групата на списанията Bulgaria Business Review и Business Lady. Нетрадиционен подход към бизнеса, провокиращи и вдъхновяващи истории от световни и български лидери в различни области на бизнеса. Как да постигнем бизнес превъзходство и отлични икономически постижения, преминавайки през залагане на правилната стратегия, към новите модели на управление, професиите на бъдещето, спецификите на различните поколения потребители и новият свят на комуникациите и маркетинга. Дигитализацията на бизнеса ще разкрие нов свят на роботика, изкуствен интелект, Internet of things, Blockchain и Кибер сигурност. 
 
Спиридула Дракопулу от Google ще дойде в България специално, за да разкаже повече за новите подходи в маркетинга. Участие като говорители  в събитието ще вземат световни и български специалисти в различни области на бизнеса и икономиката.
 
Панели:
Strategy and Operations: Залагане на правилната стратегия и оптимизация на процесите
Management: Нови управленски подходи
Human Resourses: Кои човешки качества ще са най-ценни в бъдеще
IT: Развитието на технологиите и мястото им в бизнеса
Marketing: Маркетинг, служещ на клиента
 
Във време, когато светът и всичко в него се развиват изключително бързо, бизнесът трябва да прилага практики, които са с поглед поне 3 години напред. Да инвестираме в хората и в лидерския потенциал или в Изкуствен интелект и IoT? Кое ще се окаже конкурентното предимство за организацията и то ли е пътят към успеха във време на подем? 
 
Топ бизнес събитието за настоящи и бъдещи мениджъри е прекрасна възможност да организирате фирменото си обучение и тийм билдинг в едно, като дойдете на 21 март и станете част от Business Excellence.

Свързани новини

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024